tirsdag 16. mai 2017

Forberede huden på sol

Skal snart på ferie, ukers seiltur i Karibien, og da får nok min vinterbleke hud solsjokk. Har dere noen gode tips til hvordan jeg kan forberede huden på forhånd? Hjelper det å ta sol ? Hørte nemlig at strålene i solarium er forskjellige fra ekte sol og at selv om huden blir brun.


I begynnelsen av sommeren er ikke huden vant til solen , og du bør dermed benytte deg av en sterkere solfaktor.

Smør deg gjerne inn en times tid før du skal ut i solen , slik at kremen går ordentlig inn i huden. Hvor sterk solfaktor du bruker, kommer an på hvor du er, når du er ute og hvor brun du er. Ta ekstra godt vare på huden din i sommermånedene.


Påsken er rett rundt hjørnet, og det er mange som forbinder UV-stråler med sol og sommer. Pigmentflekker er mørkere flekker eller områder som kan oppstå i huden. Ikke alltid like lett, med dusjing hver dag i såper som tørker ut og huden godt innpakket i klamme, svette vinterklær store deler av året. Derfor må vi rett og slett begynne å tenke litt annerledes.


Forbered huden på sol og sommer med VITA HELSE Betakaroten.

Nå som solen titter frem kan betakaroten brukes for å forberede huden på soling og for å ta vare på brunfargen. Kamille er bestemt godt ved huden , og en sund hud kan selvfølgelig bedre modstå solskader. Jeg ville ikke satse på , at et sådan type produkt kan på forhånd øge din huds modstands kraft overfor solen. Der er kun: Solbeskyttelse, solbeskyttelse og solbeskyttelse. De samme gamle og kedelige råd.


Solens uv-stråler rammer alle steder, hvorfor det altid er essentielt at få beskyttet kroppen på bedste vis. Den mykgjør, gjenfukter, og beskytter mot ytterlige påvirkning fra solen. Attpåtil er kremen uten parabener, parfyme og kjemiske stoffer som kan framkalle allergi. Slik forbereder du huden på sommersolen Vil du slippe unna trist hud , pigmentflekker, rynker og urenheter?


Da skal du huske å gjøre dette, slik at huden din er forberedt på en ny sesong med sommer og sol. Vitaminer for å forberede huden til solen. Hvordan forberede huden din for Beach En hissig tur til stranden kan føre til brent hud som vil bo for neste uke rødt. Mange har behov for å bruke mer enn ett enkelt lag med solkrem for å beskytte huden fra den fulle styrken av solen.


Unngå solarium før sydenturen. Mange bruker solarium rett før sydenturen for å forberede huden. Soler du deg både i solarium og i Syden, blir den totale belastningen på huden stor.

På utsiden kan Tan Accelerator fra The Organic Pharmacy gi huden en umiddelbar sommerfresh look, samtidig som de aktive planteingrediensene Betakaroen og Kapi Kacchu øker melaninproduksjonen i hudcellene. Tan Accelerator brukes når du vil ha litt farge på bleke ben, og et par dager før soling for en gyllen varig farge. Nå er det ikke lenge til solsesongen er i gang for fullt. Solen utgjør den største trusselen mot huden vår, hele av hudaldringen skjer pga solen.


Det er ikke å anbefale. Derfor er det viktig å beskytte huden når man er i sola. Her setter vi fokus på pigmentflekker som oppstår ved svangerskap eller p-pillebruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg