mandag 29. mai 2017

Saftig bløtkake

Saftig bløtkake med krem og bær Har du dreisen på å bake sukkerbrø er du aldri langt unna en god bløtkake. Sukkerbrødet kan du gjerne bake i god tid før servering, for det tåler veldig godt å bli fryst ned. Beklager å måtte skuffe dere, men det blir ikke samme sjvung over en bløtkake når ikke sukkerbrødet er hjemmebakt.


Ingenting slår smaken av en kremfylt bløtkake med jordbær. Du må gjerne kjøpe en ferdig kakebunn, men vil du prøve å bake selv gir jeg deg oppskriften på hvordan lage det perfekte sukkerbrød. Har du en håndmikser, noen egg, sukker, litt mel og en kakeform er.

Sukkerbrød er utgangspunktet for en saftig og god bløtkake eller marsipankake. Følg vår trinn for trinn-oppskrift. Oppskrift på bløtkake med sjokolade. Kaken passer til de fleste anledninger.


Stor bløtkake med saftig sukkerbrød. Bløtkake med jordbær og vaniljekrem passer til konfirmasjon, dåp, bursdag og andre anledninger som bør feires med kake! Kjøp ferdig sukkerbrød hos MENY eller lag selv. Sukkerbunn med mandler dekkes av masse krem, blåbær og bringebær.


Luftige sukkerbunner helt uten egg og meieriprodukter pyntes med bær og like luftig soyakrem.

Dette er en skikkelig festkake! Ingredienser: desiliter rapsolje desiliter soyayoghurt desiliter soyamelk teskjeer mandelestrakt desiliter sukker desiliter hvetemel desiliter mandelmel teskje bakepulver Litt. Etter år med misslykka sukkerbrø hvorpå jeg høyt proklamerte under forrige bursdagsfeiring at det aldri ville bli servert tradisjonell bløtkake i dette hus noen gang, så fikk jeg det endelig til. Måtte jo til pers da når sønnen så inderlig ønsker seg en jordbærkake.


Våre saftige bløtkaker for du i flere ulike størrelser. Vi bruker egenproduserte sukkerbrød dynket med appelsinjuice for å gjøre kaka friskest mulig. Vi pynter kaka utfra ditt ønske og anledning. Vi lager også kaker i andre fasonger. Slike kaker lages på timepris.


Bløtkaken blir ekstra saftig og god om den lages dagen før. Næringsberegningene inkluderer jordbær som pynt. Baker du kaken i forbindelse med 17. Bærene og kremens farger gir den riktige fargekombinasjonen for en 17.


Man kan også la den ferdige kaken stå og trekke litt innen servering. På den måten blir kaken saftig og god. Få ting er verre enn en tørr bløtkake , så vær heller litt generøs med å dynke kaken.


Imponer med en saftig bløtkake med vaniljekrem og masse jordbær. Ja, det finnes mange eksemplarer der ute av bløtkaker der ute og alle har vi vel vår favoritt. I alle fall for meg.

Det var stor stas i heimen da jeg var unge og mamma laget bløtkake til bursdager. Det var ingen kake som kunne slå mammas bløtkake. Det er noe eget med bløtkaken. Jeg startet i tidlig alder å lage bløtkaker selv.


Hva er vel bedre enn en saftig eplekake? Denne er enkel å lage og klar til å sette inn i ovnen i løpet av en halv time. De passer godt enten det er konfirmasjon, bryllup eller 17. Her er tre festkaker fra Charlotte Mohn.


Ei frisk og saftig bløtkake , ei staselig kransekake eller rett og slett verdens beste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg