torsdag 18. mai 2017

Bayonneskinke med appelsin oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

Bayonneskinke med appelsinsaus og coleslaw. Den får følge av appelsin. Som tilbehør har vi valgt appelsinsaus og coleslaw. Oppskriften på coleslaw er her basert på epler i stedet for kål, som er mest vanlig.


Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt og dinmat. Skjær skinka i skiver og server den sammen med coleslaw og appelsinsaus. Coleslaw: Riv gulrøttene grovt på råkostjern og bland sammen med tynne skiver av epler og halve av appelsinene.


Bland olje, litt presset appelsin , presset hvitløk og finhakket persille til dressingen og hell over.

For mange hører skinke til i juletiden, og her får du en litt utradisjonell oppskrift på den klassiske røkte skinken. Denne retten har 15kcal pr 1gram. Gå inn på en oppskrift eller ingrediens for å legge den til tallerkenen. Skjær av skall på appelsin , og skær fruktkjøttet i mindre biter.


Rens chilien for frø og finhakk den. Bland sammen apsargesbønner, appelsin og chili. Legg skinkeskivene utover et fat og ha over appelsinblandingen eller legg litt appelsinsalat på en og en skinkeskive , brett rundt og fest med en tannpirker. Ta formen ut av ovnen og legg oppskåret bayonneskinke oppå grønnsakene.


Ta en skje og øs litt av sennepsausen over bayonneskinken. Strø revet ost over skinken og sett formen inn i ovnen og skru varmen opp til 225°. Fjern den ytre emballasjen og legg 6g bayonneskinke med den indre emballasjen intakt i en kjele.


This Pin was discovered by Anne Haugen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Med denne oppskriften skjnner du lett hvorfor.


P vil du finne oppskrifter for bayonneskinke samt tusenvis av lignende oppskrifter. Bare en kommentar til holdbarhet: Hvis en har helt rene og varme glass, heller kokende marmelade helt til tops i glasset, skrur lokket godt på med en gang, setter glasset oppned til det er noenlunde avkjølt før du snur det, og du så ser at lokket har trukket seg inn litt, altså at det er dannet vakum i glasset, så skal dette holde fint i romtemperatur lenge. Så kommer sausen: En boks kremfløte dl.

Pisk fløten med sukkeret så den er nesten stiv. Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem.


På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg