mandag 22. mai 2017

Telt på daftø camping

Daftö Camping Resort nå og spar opptil med Agoda! Gratis avbestilling! Spar opptil på våre outlet sider i dag! Se årets beste telt fra produsenter som Helsport, Bergans og andre merker.


Välkommen till en femstjärnig camping på Västkusten, km söder om Strömstad. Kommer du med båt kan du lägga till i vår gästhamn.

Med stort aktivitetsutbu bad i hav och pool och närhet till Koster kan ni uppleva det bästa av Bohuslän hos oss. Här finner du ett brett aktivitetsutbud för både stora och små. Daftö Resorts camping och gästhamn är omfamnad av en vacker natur.


Lär känna Daftöpiraterna, bada i poolen, lek i. Den perfekte ferien i Lille-Norge på Daftø. Der har det etterhvert nærmest blitt et lite ”Lille-Norge ” hvor både voksne og barn har blitt som en stor familie. I år var vi litt sene med booking, så det ble bare noen dager på höglandet.


Flott sanitæranlegg, og godt område å være på.

Daftö vokser stadig, men leverer bra på service og renhold likevel. Packhuset leverer god mat og bra underholdning til barna. Eneste minuset kan være prisen totalt sett, om en skal både ha daftøland og camping.


For at gjesteomtalene og -poengene skal oppleves som relevante og aktuelle, arkiverer vi omtaler som er eldre enn måneder. Kun gjester som har booket via Booking. Daftø Camping Resort er én av fem campingplasser i Sverige som holder så høy standard at den har fått fem av fem mulige stjerner. Ivrige campere som elsker Daftø.


Daftö er en fem-stjernes camping på den bohuslänske vestkysten nær Strömstad. En skikkelig skatt på feriekartet. Her finner du en skikkelig skatt på feriekartet med fornøyelsesparken Daftölan badebasseng, restauranter og rampete pirater.


Daftø vinner VGs test foran Apelviken camping i Varberg og Gullbrannagården ved Halmstad. Telt - og vognplassene ligger skrånende ned mot sjøen og plassen er delt opp i en nord- og en. Trening, avslapning, lek, hagearbeid. På Clas Ohlson finner du alt for fritiden din.


De kuleste tingene du finner. Skaff deg Field Candy Premiumtelt! Varmt välkomna till oss på Nordic Camping Strömstad! Telefon reception:.

Vi har flyttat vår sajt till nordiccamping. Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet. Telt til envher tur – og til hele familien!


Ditt valg av telt er helt avgjørende for hvor vellykket turen eller ferien din blir. Med en vann- og vindtett duk over hodet og solide plugger i bakken, så har du det optimale utgangspunktet for en god nattesøvn og høy komfort. Stort camping område, mye å gjøre for barna. Norge er et fantastisk land å reise i for deg som liker camping. Du kan velge dine egne omgivelser, og moderne telt og utstyr gjør campinglivet både avslappende og komfortabelt.


Det lyder arrogant, men det er årsaken til at vi aldri klarte å stanse her. For den som beøver litt ekstra plass tar vi kr. Strømstad - Daftø camping Detaljer Published: mandag, 04.


Strömstad Camping är en lugn och naturnära camping i äkta bohuslänsk miljö. Här har du nära till bad och till Strömstad centrum som har ett stort utbud av både shopping, restauranger och olika aktiviteter. Barna våre elsker camping. Da vi en gang måtte bo en natt på hotell, ble det et himla rabalder.


De mente det var bedre at vi satte opp telt midt på natta. Jeg tror det er den enorme frihetsfølelsen som de liker. Campingen er en egen liten trygg verden som de behersker. Det tar bare to minutter så har de lekekamerater og nye venner. Camp Hverringe leier ut hytter, store campingvogner og telt med ordentlige senger.


Reiser du med egen campingvogn eller telt , tilbys du romslige campingplasser og mulighet for å leie eget bad. Here you are close to the beach and to Strömstad town center wich has a wide selection of both shopping, resturants and activities.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg