onsdag 24. mai 2017

Naf camping sverige

Som medlem får du gode rabatter på overnatting, les mer her! Les mer og bli medlem her! Advokathjelp, Veihjelp, Rådgivning. Vi tar kontrollen til avtalt tid! Bestill din neste EU-Kontroll her!

Spesialpriser på din overnatting. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke NAF. Du ønskes velkommen til campingplasser og får rabatt på alle camping - og hyttetilbud. Oppgi kampanjekode NAFi feltet Kampanjkod.


Tilbudet må bestilles online her! Dette koster kr 7– for NAF -medlemmer og kr 10– for ikke-medlemmer. Bruk campingguiden Camping i Norge eller NAF Camp til å orientere deg slik at du finner din drømmeplass.

Ved bestilling For å oppnå rabatten, må alle NAF -medlemmer ved bestilling eller ankomst opplyse om at man er NAF -medlemmer samt vise gyldig medlemskort. Husk at rabatten ikke gjelder på allerede rabatterte priser. Surnadal Camping Brekkøya.


Systrond Motell, Hyttesenter og Camping. Dette gjør Camping Rubicone til et ideelt feriemål for hele familien. Plassen tilbyr rabatt på plasstyper Small, Medium, Large, Silver og Comfort til NAF -medlemmer. Her tilbys også overnatting i hytter, men NAF -rabatt gjelder ikke for denne overnattingskategori.


Vi erbjuder boende i husvagn, husbil, tält, stuga eller rum - Bli inspirerad och boka din nästa campingsemester på Camping. Sveriges största utbud av camping och stugor. Enkelte campingbedrifter inngår i ordningen som krever at du som gjest må inneha, eller kjøpe, et campingkort for å kunne overnatte. Camping Key Europe (CKE) er campingkortet som vil være for salg innenfor disse bedriftene.


Dersom du har Camping Card International (CCI) vil dette bli akseptert på lik linje med CCS. Daftø vinner VGs test foran Apelviken camping i Varberg og Gullbrannagården ved Halmstad. Sundsvall og vurdert til av på TripAdvisor. Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet.


Reiseplanlegger hos NAF.

Noen campingplasser ligger i havgapet, andre idyllisk til på landet. Og mens noen befinner seg på øyer omgitt av glitrende hav på alle kanter, er andre igjen plassert på fjelltopper. Stavn Camping og Hytter er en hyggelig campingplass som ligger flott til og et flott utgangspunkt for mange ulike aktiviteter.


Hallingdalselva og fjellsjøene byr på flotte fiskemuligheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg