onsdag 24. mai 2017

Besøkstid drammen sykehus

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! På denne siden finner du oversikt over de generelle besøkstidene ved hvert sykehus.


I tillegg har avdelinger relevante åpningstider, besøkstider og telefontider på sine avdelingssider. Drammen sykehus er det største av fire somatiske sykehus i Vestre Viken. Vis hensyn og vent med å komme på besøk hvis du selv er syk, for eksempel har omgangssyke eller er forkjølet.


Hopp til innholdet. Søk Lukk Meny Lukk. Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Du kan ta buss til sykehuset. Besøksadresse: Dronninggata 2 Drammen.


Det finnes oversiktskart ved hver inngang til sykehuset som viser hvilke bygg som ligger hvor og hvilke enheter som befinner seg i hvilke bygg. Resultatet ble råd og konkrete oppfordringer. Den nye modellen gir kortere ventetid i Akuttmottaket og færre innleggelser før eventuell operasjon. Avdelinger uten fast besøkstid. Ved sengepostene for barn, nyfødt intensiv samt kreft, palliasjon og blodsykdommer er det ingen fast besøkstid.


I psykiatrien er det vanligvis ingen fast besøkstid. Ved enkelte sengeposter ber vi deg om å avtale besøkstid med personalet. Dine pårørende er velkommen til sykehuset. Enkelte pasienter har større behov for å være sammen med sine pårørende enn andre. Hør med sengeposten om det er greit med besøk utenom besøkstid.


Klinikk for somatikk i Kristiansand tilbyr behandling og pleie av høy faglig kvalitet. Vårt personale er alle spesialister innen sitt arbeidsfelt, mange med en bred kontaktflate mot sykehus i inn- og utland. Trykk - for å gjøre den mindre. Vi har jobbet langsiktig og systematisk i elleve år for å komme så langt, sier seksjonsleder Giedrius Lauzikas. I utviklingen av det framtidige tilbudet vil vi vektlegge fire områder: samhandling med primærhelsetjenesten i kommunene, desentraliserte spesialisthelsetjenester, prehospitale tjenester og spesialiserte tilbud med høy kompetanse.


Sykehuset er også et lokalsykehus. Utbyggingen av sykehuset , kalt Tønsbergprosjektet, skal ferdigstilles i to etapper. Her kan du lese mer om prosjektet, se illustrasjoner av hvordan byggene skal bli og følge byggeprosessen. Kurs for deg med diabetes type 1. Evjeklinikken har gleden av å invitere til kurs for dere som har diabetes type 1. Her vil det bli forelesninger om behandlingsprinsipper ved diabetes type kosthold og karbohydratvurdering, fysisk aktivitet og diabetes, samt. Hver og en på avdelingen har gjort en enestående jobb, og vi har hatt kontinuerlig fokus på å forbedre oss, sier føde-barsela.


Velkommen til Ahus på Nordbyhagen. I denne brosjyren finner du praktisk informasjon om sykehuset på Nordbyhagen og om tilbud vi ønsker at du som pasient kjenner til. Brosjyren finnes på elleve språk. Nytt sykehus i Drammen vil bli et komplett akuttsykehus med elektive og akutte somatiskeog psykiatriske funksjoner. Hos oss får du gode muligheter til både faglig og personlig utvikling.


Bygningsmassen er fordelt på sør- og nordsiden av Ulefossvegen. Hovedekspedisjonen ligger på sørsiden av Ulefossvegen. Skien kommunale legevakt har samme inngang som akuttmottaket. Har du fått henvisning?


Se på innkallingsbrevet hvor du skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg