mandag 15. mai 2017

Salat til krabbeklør

Jeg liker å ha litt kjøtt uten dressing, som jeg kan legge på toppen av smørbrødene, men du kan gjøre akkurat som du vil. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Rist brødskivene i brødristeren eller legg dem i en varm grillpanne, som jeg har gjort her. Legg på litt salat før du fordeler skalldyrsalaten over.


Legg så krabben på ryggen til av kjøling på kjøkken benken, eller la krabben av kjøle seg i kokevannet. Før den kan spises må du fjerne paven og gjellene.

I denne salat retten brukes bare klørne, resten av krabben kan godt fryses. Rengjør krabben og kjøl den så fort som mulig før den pakkes i fryseren. Frisk og god salat med kjøtt fra krabbeklør.


Serveres med godt brød ved siden av. Ta ut krabbekjøttet fra klørne. Del cherrytomat i to, skjær paprika og sukkererter i strimler og grovhakk rødløk.


Bland krabbekjøttet med grønnsakene, ruccolasalat og olivenolje, og smak til med havsalt. Sådan laver du salat med krabbe: Skyl krabbekløerne under koldt vand. Bring en gryde med vand og salt til kogepunktet og kog krabbekløerne med citronskiver og dild 8-min.

Giv dem et slag med bagsiden af en tung kniv, så skallen krakelerer, og du kan skrabe krabbekødet ud med en teske. Bland sammen krabbekjøtt, majones, crème fraîche, chili, ingefær og hakkede urter. Skjær mango og avokado i små terninger. En kan godt si avokado er denne salatens hovedingrediens, vi lager en alternativ guacamole av avokado og skalldyr, smaksatt med kajenne, sitron og honning, med masse god bladsalat til.


Bruk gjerne forskjellige typer salat , da blir dette virkelig en rett for både mage og øyne. Kilde: Adresseavisen. Nytt tilbehør til skalldyr.


Vanlig tilbehør til skalldyr er loff, sitron, dill og majones. Det smaker fantastisk. Men er det på tide med nytt tilbehør til skalldyrene? Lag nye dipper som passer perfekt til de lekre og eksklusive skalldyrene.


Krabbeklør : Kom kløerne i kogende van der er tilsat godt med salt og evt. Store klør koges i ca. Sluk for blusset og lad dem hvile i vandet i endnu min. Krydderurtedressing: Bland bæger creme frâiche med sæsonens krydderurter. Smag til med salt, peber og citron.


En spennende buffet passer til de fleste anledninger. Mengdeberegning buffet. Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter.

Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Strø over litt bordsalt.


Krabbekjøttet skal kun varmes, det er allerede ferdig (gitt at du har kjøpt ferdigkokt) Vask salat og spinat og riv dette i passende biter. Vend inn gressløkmajones og krydre med salt og pepper. En av de enkleste forrettene du kan lage og som passer godt før en litt kraftig hovedrett. Når alle de gode smakene er blandet sammen, er retten ferdig!


Krabbasalat i avokado smaker også fantastisk som en sunn og rask lunsj eller mellommåltid. Men husk alltid å ha et par ekstra dersom dere er mange til bords - og spesielt om du har invitert noen skikkelige krabbemonser. Les om hvordan du koker og renser krabben her Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. Prøv noe nytt med krabbe.


Du blir ikke skuffet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg