mandag 29. mai 2017

Atopisk eksem barn krem

Lei av lang kø på apoteket? Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Finn Krem Atopisk Eksem. Nøye utvalgte hudpleieprodukter og merker av høyeste kvalitet.


Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg.

Praktisk otoskop for hjemmebruk. Lar deg lyse og se inn i ørene. En god krem mot atopisk eksem bør være fet og inneholde fuktighetsbevarende stoffer. Noen serier inneholder også stoffer som virker beroligende på hissig hud.


Canoderm er en reseptfri krem som inneholder urea (karbamid), fordelt i en bløtgjørende krembase. Atopisk eksem er en tilstand med tørr, kløende og betent hud som særlig rammer små barn. Hos babyer består eksemet som regel av små væskende blærer på kinnene og i hodebunnen.


Cirka av barn under et år har atopisk eksem og stadig flere barn rammes.

Hva er atopisk eksem ? Alt tyder på at et barn har mindre risiko for å få atopisk eksem hvis det blir ammet i 5-måneder, og lever i røykfrie omgivelser. Et barn har større risiko for å få atopisk eksem , hvis andre i familien har det. Visse faktorer kan forverre eksemet: ull direkte på huden, infeksjon i huden, svette, tørr luft, vann og såpe og stress.


Atopi betyr overømfintlig og er knyttet til en spesiell hudtype som barnet arver. Eksem er en tilstand som gjør at huden flekkvis blir tørr, rød og kløende. Klør barnet på huden, kan den bli tykk og skjellende og noen ganger sprekker den opp.


ATOPISK EKSEM OG YRKESVALG For pasienter som har, eller har hatt atopisk eksem , er det viktig å unngå yrker som kan forverre eksemet. Det er spesielt yrker hvor man er i kontakt med rengjøringsmidler, kjemiske væsker og vann. Tegning: Laget av barn med atopisk eksem , Rikshospitalet.


Cirka av barn med atopisk eksem har samtidig en eller flere allergier. Andre faktorer som kan ha betydning for utvikling av atopisk eksem er husstøvmid pollen, dyrehår, luftforurensning, røyking hos mor, varighet av ammeperiode og inntak av matvarer med farge- og tilsetningsstoffer. Symptomer på atopisk eksem.


Kortisonbehandling med krem eller salve er grunnbehandlingen av atopisk eksem. Doseringen kan varieres, og det skiftes ofte mellom preparater med ulik styrke. Det finnes fra milde til sterke preparater.


Bestill apotekvarer fra Farmasiet. Eksem forekommer i alle alder, men barn er spesielt utsatt.

Optimal lokalbehandling er forbundet med redusert alvorlighetsgrad og forbedret livskvalitet. Ved atopisk eksem foreligger defekt hudbarriere, endret immunrespons og hudmikrobiota ( 2). Sykdommen forårsakes av et samspill mellom gener og miljø.


En baby eller et spedbarn kan også ha det da noen blir født med det. Man kan få atopisk eksem i ansiktet og ellers på kroppen. Når det gjelder behandling av atopisk eksem så sies det fra gammelt at produkter av ringblomst og bivoks skal hjelpe. Eksemet vises ofte på forskjellige steder på kroppen ut fra alderen.


Opptil av de som har hatt atopisk eksem som barn får håndeksem som voksne. Enkelte næringsmidler kan gi forverring av atopisk eksem , særlig hos barn (for eksempel kumelk, egg, fisk eller nøtter). Andre matvarer kan frigjøre histamin og øke kløe og eksem , slik som sjokolade, vingummi, kininholdig brus, syrlige frukter (sitrus, sure epler), krydder, jordbær og ketsjup.


Mange barn med atopisk eksem er sensibilisert mot allergener og har høy total IgE i serum. Fri frakt over 199kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg