tirsdag 2. mai 2017

Bondegård skole

Find en landmand og besøg en bondegård. Besøg er gratis for skoleklasser. Bestil også materialer om ma dyr og landbrug til din undervisning. En stor bondegård med uthus.


Bondegården har mange vinduer, dyrebåser, gjerde og tak til å ta av slik at flere barn kan leke samtidig.

Leveres ferdigmontert. Av tykk, lakkert FSC-godkjent kryssfiner. Dyr følger ikke med. En bonde kan komme på besøk i klasserommet, eller klassen kan besøke bonden hjemme på gården.


Det finnes ca 5lokale Bondelag i Norge. I lokallagene finnes skolekontakter som kan hjelpe skolene i lokalmiljøet å finne en gård å besøke eller en bonde som kan besøke skolen. Jeg skal skrive stil om at skolen er en bondegård , og da trenger jeg mange metaforer (sammenlikninger).

Lærerne traver rundt i gangene som feite, drøvtyggende kuer. NRK TV – På bondegården. Familier og enkeltpersoner er velkomne til å besøke fjøset i hele vår åpningstid. På Kampen, mellom Kampen skole og T-banestasjonen på Ensjø ligger det et lite rødt hus. Dette er Kampen Økologiske Barnebondegård.


Gården drives av Oslo kommune i samarbeid med frivillige. På dagtid tar vi imot grupper fra bydel Gamle Oslo for pedagogisk opplegg, tilbyr arbeidstrening for voksne, og har elever på alternativ skoledag. KVS-Lyngdal er en kristen privatskole. På den videregående skolen kan du velge mellom idrettslinje, naturbruk, IKT-servicefag eller studiespesialisering. Skolen er eid av Indremisjonsforbundet.


Velkommen til Lindeberglokalet. I Lindeberglokalet kan du, låne lokaler til møter og aktiviteter, levere ting til ombruk og ta med deg ting hjem, eller kildesortere det du ikke kan kaste hjemme i restavfallet. Vet du hvor du vil søke?


La barna bli kjent med dyrene på bondegården ! En rekke gårdsbruk rundt Oslo holder dørene åpne for familier, skoler eller barnehager.

Her finner du informasjon om de åpne gårdsbrukene i Oslo. Løko-oppgaver om gårdsdyr og navn. Til brikkers brett. Bondegård , eiendom på landet som omfatter husene for folk, fe og avling, dessuten inn- og utmark, skog, elv og vann og rettigheter som følger med eiendommen.


Karakteristisk for de norske bondegårdene er at brukene er små. Playmobil er elsket av barn over hele verden og er kjent for sin gode kvalitet og holdbarhet. Her hos Extra-Leker finner du et stort utvalg kvalitets lekesett fra Playmobil til barn fra måneder og oppover i forskjellige serier som pirat, prinsesse, bondegård og mye, mye mer.


Bogstad gård har aktiviteter for hele familien, kafé, butikk og selskapslokaler. Tomb Videregående skole En videregående skole med kristne verdier, eid av Normisjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg