tirsdag 2. mai 2017

Eventyrfabrikken bursdag

Eventyrfabrikken bursdag

Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Eventyrfabrikken bursdag

En bursdag på Eventyfabrikken er mer enn bare en bursdag. Velg en av våre spennende bursdagsrom! Bursdagsbarnet får også en helt egen bursdagsgave.


Dere har i tillegg fri lek så lenge dere vil i vårt lekeland. Med mer enn års erfaring for å holde barnebursdager, vet vi hvordan det skal planlegges og gjennomføre en vellykket feiring. Så la oss ta hånd om ditt barns bursdag i noen. Eventyrfabrikken er et innendørs lekeland i jungelmiljø! Her får alle barn hoppe, leke, støye, springe, pusle og kose seg så mye de vil.


Eventyrfabrikken bursdag

At dere som foreldre selv om det er bursdag har ansvaret for barnas lek ute i fabrikken. Vi var her i bursdag på en lørdag. Busfabriken is in general open every day of the year, local deviations may however occur depending on location. All children between 1-years of age pays entrance fee (unlimited play time). Avdelinger av eventyrfabrikken er det både i Sarpsborg, Oslo og Skien.


I tillegg til fritt pass til hele parken får du et eget bursdagsrom. Vi har åpent var dag hele året bortsett fra mai og julaften. Brukernavnet funnet! Og jeg påstår at en bursdag her oppe er mer enn bare en bursdag.


Så i kveld var jeg sammen med Ole på en så utrolig spennende feiring. Tips en venn og del innlegget, lik siden vår å du er med i konkurransen om en Gull bursdag for barn. I caféen er det god servering, trådløs internettilgang, stor plasmaskjerm med de beste tv-kanalene, aviser og ukeblader.


Er dette ditt firma? Det er mulig å feire bursdager her! Vi har flere ulike bursdagsrom og for å booke DIN bursdag besøk vår online booking,For de.


Eventyrfabrikken bursdag

NYHETER MEGA BURSDAG Barnebursdag hos Megafun er en vinner med gavekort til vindtunnel for bursdagsbarnet. Vi serverer alt av mat og drikke med egen vert LES MER MEGA PLAY Lekeland er Norges største med hele etasjer og med nok av plass til å skli, hoppe og leke. Og selveste drømmeplassen for alle aktive barn! Dette er et sted hvor barn kan klatre, hoppe, løpe, skli, pusle og bråke så mye de bare orker. For familier som sliter med den berømte tidsklemma, er det effektivt å feire bursdag ute.


Bursdager utenfor hjemmet koster ofte noe mer, men Andersen ser også at foreldrene til flere bursdagsbarn går sammen om en felles feiring, slik at totalen ikke blir så verst. Du trenger å opplyse om hvem som har bursdag , tid og sted. Jeg hadde nøyd meg med to timer for en treåring, tror jeg. Leos Lekeland er Nordens største og mest besøkte lekelandkjede.


Gigantiske lekeland - Størst, best og gøyest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg