fredag 5. mai 2017

Middag med svinekjøttdeig

Book 5-stjerners båtkryssninger i Australia. Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her.

Kjøttdeig av svin har en god og mild egensmak, som gjør at den lett kan kombineres med andre smaker. Derfor gir den deg også et hav av muligheter! Her får du gode tips til tilberedning og forslag til smakfulle retter med svinekjøttdeig , som passer til både hverdag og helg. Ha svinekjøttdeig , egg, potetmel, hvitløk, chili, lime og koriander i en bolle, og krydre med salt.


Kna sammen til en jevn farse. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


Svinekjøttdeig uten vann og salt er ofte betegnet som kvernet.

Den aller magreste er kvernet kjøtt av svineskinke på prosent fett, men de fleste ligger på eller prosent fett. Det finnes også kjøttdeig av svin med høyere fettprosent. Penne med svinekjøttdeig. Tidsbruk minutter.


Legg oppskrift i handlelapp. Denne enkle pastaretten med mild kjøttsmak lager du 1-2-3! Dryss over revet ost og gratiner burritosene i ovnen ved 2°C til osten har smeltet. Mos med en gaffel og bland inn resten av ingrediensene. Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.


PIZZASNURRER MED KJØTTDEIG: Super middag med salat til - og restene er perfekt til lunch dagen etterpå. Og vil du gjøre hverdagen enda enklere for deg selv, kan du bruke rester av spaghetti. Dette er familiens wok-favoritt!


Enkel å tilberede, men ikke enkel i smak. Grønnsaker, ingefær, hvitløk og hakket koriander gir den herlige og eksotiske smaken. Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt.


Ved å kutte størrelsen på middagen litt kan du slippe unna en del ekstra kalorier. Lur deg selv og spis med øynene: Bruk en litt mindre tallerken enn vanlig, slik at tallerkenen ser full. Hva vil du lage idag?

Larb er en type thailandsk kjøttdeigsalat. Kjøttet er blant annet krydret med fiskesaus, lime, chili og malte, ristede riskorn. I tillegg til friske urter som koriander og mynte, som binder alle smakene nydelig sammen.


Cannelloni med svinekjøttdeig. Fylt pasta er mye enklere å lage enn du tror. Rask gulasjsuppe med svinekjøttdeig.


Ferdig medisterdeig finnes i butikkene i tiden før jul og er laget hovedsakelig av svinekjøtt, av og til spedd med storfekjøtt, og i tillegg inneholder deigen fett fra svin eller storfe. En medisterdeig inneholder mye mer fett enn svinekjøttdeig , og dette er med på å gi saftige og deilige medisterkaker. Oppskrift på hjemmelagde vårruller med kjøttdeig.


Spis som forrett, som en snack eller som middag med tilbehør. Denne varianten kan stekes i frityrkoker, gryte, wokpanne eller i stekeovnen, og er en lur måte å få brukt opp middagsrester av kjøttdeig og grønnsaker. Har du kjøttdeig - har du middag. Om du har lyst på en hverdagspizza ( med perfekt bunn), en saftig og smakfull chili con carne eller en rask og fyldig tomatsuppe (se video her!) - så finner du alt du trenger her. Her har jeg samlet ti supre oppskrifter med kjøttdeig.


Vi har samlet våre beste oppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg