fredag 5. mai 2017

Ultralyd oslo helg

Vi tilbyr avansert ultralyd i alle trimestre av svangerskapet. Kort ventetid hos både kvinnelig og mannlig behandler. Direkte timebestilling på nett! Expert ved 3D-undersøkelser. Under kan du lese om de ulike ultralydtilbudene våre, tidlig ultralyd og 3D- ultralyd.


Ultralyd av gravide i tidlig svangerskap. Undersøkelsen utføres av legespesialist (gynekolog) for en optimal og sikker opplevelse. Merk at andre medisinsk begrunnede undersøkelser gjøres i separat konsultasjon. Fascinerende bilder ved 3D- ultralyd. Tidlig ultralyd tilbys derimot per i dag ikke av det offentlige helsevesenet.


Stadig flere benytter seg likevel av muligheten til å se barnet som vokser i magen allerede før uke 18. Størst på ultralyd i Norge. Hos gravide tilbyr vi tidlig ultralyd fra uke 6-hvor du kan bekrefte graviditeten tidlig, se om fosteret ligger på plass i livmoren, se om det er ett foster eller flere (tvillinger, trillinger) og du får se hvor langt du er på vei. Tjenester - Her finner du en fullstendig oversikt over våre tjenester. Legevakt - Fastlege- Hjemmebesøk - Videokonsultasjon m. Avdekk risiko og forebygg fare for hjerneslag forårsaket av forkalkninger i årevegger Hvorfor er undersøkelse av halspulsåren viktig?


I alt er ca av slagtilfellene forårsaket av blodpropp. Alle foster har da en liten væskebrem under huden i nakken som kalles for nakketranslusens (nuchal translucency). Er hevelsen i nakken økt, er det økt risiko for kromosomsykdom hos fosteret, for eks Downs syndrom (trisomi 21).


Når lyden passerer forskjellige vev i kroppen, blir litt av lyden reflektert tilbake som ekko. Dobbeltest og duotest er betegnelser på samme test, KUB-test er når tidlig ultralyd kombineres med dobbeltest for å si noe om risikoen for kromosomfeil hos fosteret. Den vil for noen kunne erstatte fostervannsprøve. Majorstuen, Jacob Aallsgate 18A.


Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les anmeldelser. Teamet har lang erfaring og består i dag av behandlere som alle har spesialutdanning i ultralyd og injeksjoner, inkludert fysikalskmedisiner som er medisinsk ansvarlig. Vi foretar alltid en grundig undersøkelse med ultralyd for å fastslå om en injeksjon er hensiktsmessig, før det eventuelt gjøres noen form for behandling. Timebestilling hele døgnet via vår nettside.


For å få full gjennomlysning av et led vil det i enkelte tilfeller være nødvendig med henvisning videre til MR eller CT undersøkelse, dette som et supplement til allerede utført ultralydundersøkelse. Bergen og det er med stor glede vi kan tilby tredimensjonal ultralyd og tidlig ultralyd , også for deg som bor på Vestlandet. Oslo , Bergen, Tromsø og Drammen. BESTILL PÅ NETT HELE DØGNET – NÅR DET PASSER DEG BEST.


Vi anbefaler deg å være ute i god tid med bestillingen din. Dette oppleves av samtlige som svært dramatisk, enten det er tidlig eller sent i svangerskapet. De aller fleste vil umiddelbart ha et behov for å sjek. Hos oss møter du et bredt fagmiljø innen legetjenester.


Vi kan tilby allmennleger, psykologer, gynekologer, urolog, fysioterapeut og medisinsk kosmetisk hudbehandling. VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg