onsdag 3. mai 2017

Morsomme historier fra virkeligheten

Jeg er ganske sikker på at det er flere av oss som sitter inne med historier fra virkeligheten som er helt latterlige. Folk de kjenner som har vært ute for noe eller du selv som har vært innvolvert i noe. Mitt bidrag: En jeg kjenne var ute å kjørte bil, midt.


Morsomme historier fra virkeligheten

Sitater og visdomsord - og historier fra virkeligheten. Målet er å inspirere og motivere flest mulig! Del gjerne de sitatene du. De bildene så ut til å ha blitt tatt med et gammelt hullkamera.


Tidligere redaktør av Kristelig Pressekontor, Torbjørn Greipslan har skrevet Tid for å le - igjen, utgitt på Lunde Forlag. Han skriver morsomme historier fra virkeligheten , opplevd av biskoper og prester, predikanter og misjonærer, politikere og andre. Morsomme historier – Side av 24.


Morsomme historier fra virkeligheten

Det var en gang en blind mann som kjørte bil. I fører setet satt det en person som stammet. Hver dag kjørte de sammen til jobb, og han som stammet navigerte om det var klart eller ikke i krysset. Jeg har nå litt tid å drepe, så tenkte jeg skulle fortelle en morro historie. Dette hendte en god kamerat av meg for noen år siden.


Så, det har seg slik at min gode venn er en veldig rolig, sjenert type og var på det tidspunktet jomfru. Betroelser fra virkeligheten. Kurs Er det genetisk umulig å sitte rolig når hun lukeparkerer? Lange vitser kan også kalles morsomme historier.


Her har vi samlet gode morsomme historier om alt mulig rart. Fra virkeligheten : En fantastisk og helt sann historie. Se skamløse, flaue og morsomme historier fra virkeligheten i På fylla. Dette er kort og godt en fantastisk historie , og det beste av alt, den er sann!


Min bror, Gunnar, nesten seks. Gunnar hadde vært mye syk de første leveårene. Leter du etter morsomme historier ? Da har du kommet til riktig sted.


Morsomme historier fra virkeligheten

På denne siden gir vi deg morsomme historier , som garantert vil få deg til å bryte ut i latter! Et ektepar ble vekket av den høylytte ringeklokka klokken tre om morgenen. Her finner du et godt utvalg av lengre morsomme historier.


BREV FRA MOR Kjære Sønn Jeg skriver dette langsomt, fordi jeg vet at du ikke kan lese så fort. Vi bor ikke der vi bodde da du reiste. Din far hørte nemlig at de fleste ulykkene skjedde i hjemmet, så derfor har vi flyttet til et annet sted.


Noen av dem trenger eller ønsker å være anonyme, andre vil og kan stå frem med ansikt. Historie fra virkeligheten La meg være i fred. I stedet har jeg en hel gjeng av folk som sjekker opp hva jeg gjør. Den er mer en skildring av kultur og historie fra Nordhordland.


To uvirkelige historier fra virkeligheten. Og på toget skjer det nesten alltid noe interessant, fascinerende, uforståelig eller morsomt. Om du noensinne tar et grundig dypdykk i historikken om mordere, stalkers eller uvanlige dødsfall, finner du mange historier som får det til å gå kaldt nedover ryggen din.


Opp gjennom historien har en rekke kvinner opplevd rystende, traumatiske og dødelige hendelser som vil få enhver person til å grøsse. Da jeg besøkte kompisen min før helgen ble jeg både lettet og glad over å se hvor bra det går med han. Hørte aldri noe mer fra den kanten, og ansatte heller en go EKTE og lokal soussjef som jeg var meget godt fornøyd med. Gode historier fra arbeidslivet.


Vi savner en bok med gode historier fra arbeidslivet - sanne historier og historier som kunne vært sanne. Det er på tide at vi får en sånn bok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg