torsdag 4. mai 2017

Innkjøp til babyen kommer

Dette innlegget gir en oversikt over hva du trenger å kjøpe inn før babyen er født. Neste innlegg, er et innlegg med innlegg med babyutstyr du trenger fra babyen er ca. Det kan anbefales å ta en tur innom apoteket også, for å få kjøpt inn rumpesalve til babyen og brystsalve til mor. Noen syns også det er praktisk å ha morsmelkerstatning, flaskeutstyr og brystpumpe i huset, om behovet skulle oppstå.


Selv om fokuset gjerne er på den nyfødte, er det viktig å ikke glemme deg selv, understreker.

Sterilisator til smokker og flasker. Du kan selvfølgelig koke, men blir det mye flasker per dag, kan en sterilisator være gull å ha! Denne kan være du trenger tidligere, det kommer litt an på om du ammer eller gir flaske, eller begge deler.


Les gjerne denne saken: Innkjøp av babyutstyr, før babyen er født. Babyen kommer til å være det absolutt viktigste i livet deres fra minuttet den er født, og det. Skal du gjøre innkjøp til det første barnet har vi mange forskjellige.


Men om man ser etter litt alternative løsninger kan det fort bli langt billigere.

Her er noen tips til innkjøp av det du trenger før babyen kommer. Da blir det ikke mye tid til å handle, så det er lurt å være tidlig ute med innkjøpene. Dette må du huske på å kjøpe før fødselen.


Til kjøreturen hjem, i egen bil eller taxi. Sørg for at det er. Sykehuset spanderer vanligvis bleie, men pass på å ha rikelig med bleier hjemme. Dersom dere ikke har kjøpt inn klær og utstyr før fødselen, er det fint om noen kan handle litt før dere kommer hjem med babyen.


Husk at babyen vokser fort, så det er lurt å kjøpe klærne litt store. Ta hensyn til årstiden barnet blir født på. Sannsynligvis kan du regne med et og annet bidrag fra familie og venner.


Fortell gjerne hva du ønsker deg til babyen , slik at du ikke står der med ti skjønne plagg i aller minste størrelse som barnet knapt rekker å bruke. Størrelsen på barneklær tar utgangspunkt i barnets lengde. Selene kommer da tettere inntil barnets kropp, og det er veldig viktig for sikkerheten.


Klær i ull er derfor ypperlige gavetips. Når babyen er ute av magen, merker mange foreldre at det babyen faktisk har på seg mellom bleieskift og gulpeskift, er bodyer og strømpebukser. Body er babyplagget framfor noe!

Jeg har nesten ikke turt å handle inn til babyen som kommer. Men for hver dag som går så blir alt mer virkelig. Magen vokser, jeg kjenner liv i magen og vi har fått vite at det er ei lita jente! Jeg er så glad for at hun har det bra der inne.


Herregud som jeg gleder meg. Kjøpeguide til babyen kommer , og tiden etter. Det finnes flere flotte startpakker å kjøpe.


Flere som gleder seg til å starte med innkjøp til babyen ? Jeg kommer til å bruke de siste ukene før babyen kommer på å lade opp, vaske ferdig babyklær. Og gjøre mest mulig av småtingene klart. Rommet osv så skal gjøres ferdig nå som jeg ikke er så stor og sliten.


Så de siste ukene blir rett å slett å nyte den siste tiden som gravid. En lekegrind har noe av samme funksjon som vippestolen – et trygt sted for babyen å være. I lekegrinden kan babyen både i det små venne seg til å ligge litt alene med foreldrene i trygg nærhet, og i tillegg er det veldig praktisk å ha et sted å legge fra seg babyen når man er nødt til å gjøre andre ting.


Det kan være så ofte som en gang i timen, men ikke se på klokka når det kommer til amming. Et nyfødt barn har ligget månedsvis i magen din og kontinuerlig fått næring gjennom navlestrengen - det er ikke vant til å vente på mat, forteller Sigstad. Hun råder nybakte mødre til å amme babyen så snart den viser tegn på sult.


Kommer du til å trille bare på asfalt trenger du ikke store lufthjul, og motsatt nytter det lite med små vendbare hjul om du triller mest på grus. Det er ofte praktisk om håndtaket eller bagdelen kan snus, slik at du kan trille mot eller fra deg for å slippe at babyen får sol i øynene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg