torsdag 25. mai 2017

Fryse suksessterte med krem

Fryse suksessterte med krem

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash og spar opp til. Et stort utvalg av ansiktspleie, hårpleie, parfyme, dufter og mye mer til kvinner og menn. Gode tilbud hos oss.


En svært mektig kake som gjerne kan fryses ned porsjonsvis. Stivpisk eggehviter med melis og vend inn malte mandler. Anonym bruker skrev: Vent til etter pressekonferansen klokken 1 hør hva de sier der. Du får igjen pengene om du viser kvittering på betalt, om det ikke blir tur altså.


Det forutsetter vel at du har kjø. Jeg lager kaken ferdig med krem på, og fryser den. Før servering river jeg litt sjokolade over kremen. Og for all del ikke margarin,men SMØR.


De holder seg godt i fryseboksen i lang tid. Bunnen blir herlig seig og nesten enda bedre enn når den er helt fersk. Success is dependent on effort. Man får lett smaken på denne suksessen, for å si det sånn.


Prøv denne oppskriften på porsjonskaker av oreokake – en vinneroppskrift med god smak av sjokolade, fyldig krem og knasende sprø kjeks. Ta ut kaken kvelden i forveien og la den tine i kjøleskapet over natten. Suksessterte egner seg godt til frysing, også med glasur. Har bakt en suksessterte som skal brukes om en uke.


Skal nå fryse denne ne ettersom det står overalt at dette går fint an. Men, hvordan fryse den uten at den gule kremen settes seg fast i folien eller det man enn tar rundt kaken? Med Fru Timians idiotsikre metode er du garantert suksess! Er du også av typen som ofte synes at den gule kremen er det beste på kaken?


Gul krem kan brukes til så mangt – suksessterte og Sarah Bernar for eksempel – men mange kvier seg for å lage disse kakene fordi den gule kremen kan være vanskelig å få til. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter, hårpleie og mye mer til kvinner og menn. Del dette innlegget. Jeg liker ikke så godt å fryse kaker med krem på.


Med sin gule eggekrem er det en perfekt kake å lage til påske, eller du kan pynten den slik du vil. Vil du ikke lage en dobbel suksessterte slik som her, halvér oppskriften og lag en bunn med krem. Fryse suksessterte – med eller uten krem ? Bløtkake (lages ferdig en eller to dager i forveg, legges sammen med krem og fryses) eller. Rullekake (kan lages ferdig og fryses) servert med lit pisket krem.


Spent på svar, skal bake denne neste uke til min mamma som ønsker seg den i sin års dag. Smakte denne kaka i sommer med en liten vri: halve, friske jordbær var spredd over et lag med med krem på toppen, og hakkede, kandiserte mandler var strødd på over. Greide ikke å slutte å spise av den.


Kan sikkert bruke bær som har vært fryst også. Denne kaka er også fin å fryse om du vil lage kaka lenge før den skal i bruk. Eller kanskje vil du bake ei kake og ha på lur i fryseboksen til eit passeleg høve?


Skal du ta med dugnadskake i langpanne er det ingenting i vegen for å lage noko anna enn den tradisjonelle sjokoladekake. Bare husk å RØRE inn smøret, ikke piske. Hvis du rører godt med en sleiv får du tykk, knallgul krem sånn den skal være. Pisker du blir den blassere, hvitaktig og ikke på langt nær så god. Husker jeg sto sjokkert og så på mannens tante ødelegge en suksessterte med en elektrisk mikser en gang.


Denne suksesskaken er uten hvetemel og er glutenfri. Gule bomber er populære til jul, men kan like godt lages hele året. Dette er myke mandelkaker som legges sammen med gul krem og pyntes med mørk sjokolade.


Enda en avart av den populære suksesskaken, med andre or og derfor kalles disse kakene også av og til for Suksesskjeks, Suksesskaker eller Suksessbomber. Oppskriften gir stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg