fredag 26. mai 2017

Hvite prikker i pannen

Hvite flekker i huden… Har du noen gang hatt dem? Det er vanlig at disse dukker i løpet av sommeren, spesielt etter soling. De dukker opp noen ganger på ryggen og i ansiktet.


Vitiligo er en hudsykdom kjennetegnet ved flekkvis utvikling av velavgrensede, melkehvite områder i huden, tidvis med hvite hår i de angrepne områder. Dette er et resultat av bortfall av de cellene som produserer fargepigment i overhuden (melaninproduserende melanocytter) og rundt hårrøttene. Det skilles mellom en lokal og generell variant.

Jeg er en gutt på år. Det begynte med at det kom mest på brystet, så utover magen og nedover armene, og nå har jeg hvite prikker helt ned til hendene og begge beina. Før du rynker på nesen så kan vi berolige med at det er vanlig å ha denne soppen på huden, og at det ikke er smittsomt.


Problemet med hvite flekker oppstår når det plutselig blir en overvekst. Hvite hudormer – Det er selvfølgelig det motsatte – nemlig en lukket hudorm. De hvite hudormene ses som små hvite prikker på huden. I det gamle ariske samfunnet skulle nemlig brudgommen plassere en flekk av sitt eget blod i brudens panne som symbol på ekteskapet.


Både menn og kvinner kan markere sitt tilhørighetsforhold til en bestemt gud med et merke i pannen.

En rødgul u-form betyr at man tilber Vishnu. Hupleier kunne ikke gjøre noe. Har prøvd Basiron, et par stk. Ble spesielt ille etter å ha prøvd hudkremen Kilda.


Kan jeg få noe på resept av allmennlege, eller f. Milier: Dette er små cyster under huden. De kan fjernes av lege ved å punktere dem og klemme ut innholdet, eller på annet mekanisk vis. De er vanligst i ansiktet.


Keratosis pilaris: Dette er ru, nuppete forandringer i huden som ligger rundt hårutgangene. Veldig mange har dette. Skal dette behandles? Nyfødtkviser kan av og til bli betente.


De aller fleste tilfeller av nyfødtkviser trenger ingen behandling og det er viktig at foreldre ikke klemmer på kvisene. Ved psoriasis vil man ofte ha et hvitt belegg i hodebunnen, og dette kan klø mye. Belegget sitter ofte godt.


Om man skraper på det hvite , så kan det se ut som stearin. Du kan også oppleve å bli rød i hodebunnen, og den røde huden og utslettet går gjerne ned til hårfestet og pannen , forteller overlegen.

Nupper i pannen – Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg10. Hvite prikker (fettkuler) – Velvære, hudpleie og. Baby med kviser – Barn og familieinnlegg5. Spørsmål: Hei, Tror dette har med puberteten å gjøre, men det er veldig plagsomt. I det siste har jeg fått mange noen kviser i pannen.


Hva skal jeg gjøre? Noen ganger kan det utvikle seg hvite flekker eller prikker på tannkjøttet, hvilket kan være en grunn til bekymring. I denne artikkelen vil vi diskutere hva disse hvite flekkene betyr, og hvordan du kan opprettholde en god munnhygiene. Hvorfor er det hvite flekker rundt tennene?


Kosmetiske defekter på huden forårsaker ofte angst, og hvite flekker eller hvit akne, som de noen ganger kalles, er ikke noe unntak. Oftest danner hvite prikker rundt øynene og på øyelokkene, for fet hud kan ofte merke hvite flekker på panne , hake og kinn, nese. I sjeldne tilfeller vises hvite prikker i hjørnene på leppene og på. Espen hadde også litt trøske i munnen da han var noen uker gammel.


Vi brukte Hexitrin ( tror jeg det heter ), rødt skyllevann som vi kjøpte på apoteket. Vi prvøde det først, og trøsken gikk bort. Duppet litt med bomulsdott, og smurte på det hvor det var hvitt i munnen. Sorte prikker , eller åpne komedoner, er opphopning av talg og keratin med åpningen til hudens overflate. De stenger hudfettet inne slik at det ikke kan komme ut.


Det er oksidert fett som gir de åpone komedonene den sorte fargen, sier Egorina.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg