onsdag 24. mai 2017

Sløyfetekster begravelse bestemor

En siste hilsen vi deg sender, med takk for alt som du oss ga. Den gode hyrde kjenner sine. Når man gir blomster til en gravferdsseremoni, en begravelse eller bisettelse, har man mulighet til å bestille med sløyfer.


Herren er min hyrde. Kanskje finner du ingen som passer.

På dette båndet er det plass til en liten hilsen til den avdøde og navnene til dem som blomstene er fra. Under kan du se ulike forslag til sløyfetekster. Tradisjonelt har disse sløyfene vært hvite, men i dag kan man velge blant mange vakre farver. Forslag til minneord. Minneord ved begravelse , bisettelse, urneseremoni.


Vi er behjelpelige med å finne alternativer. Dødsannonse De aller fleste velger å kunngjøre dødsfallet i den lokale avisen og evt.

Alle avisene har forskjellig oppsett på selve annonsen. Interflora har et bredt utvalg blomster til begravelse , som gir trøst og bekrefter din omtanke. Bestill en verdig avskjedshilsen her. Sløyfetekst, blomster til begravelse.


Når noen som er oss kjær går bort, kan det synes tungt å løse praktiske anliggender rundt alt som må ordnes. Når man ønsker å si mye, med få or kan det være godt å få hjelp til å få tankene på gli. Vi tar oss også av levering. Enkelte dikt, vers, musikkstykker, salmer og sanger brukes ofte i gravferdssammenheng.


Vi har et stort utvalg av kranser, bårebuketter, dekorasjoner og oppsatser og kan sørge for en vakker og helhetlig ramme rundt seremonien. Begravelsesbyrå i Steinkjer. Vi gjør alt for at en gravferd blir en verdig avskjed og et godt minne. Blomster til begravelse.


Vi har et bredt utvalg av blomster og leverer både til seremonien og hjem til etterlatte. Vår blomsterbutikk ligger samlet på en side med minnesider og dødsannonser. For å bestille blomster søker du etter avdødes navn.

I en begravelse eller bisettelse blir det stadig vanligere at en pårørende holder en minnetale til ære for den avdøde. Tidligere var det presten som i kirkelig begravelse inkluderte minneord i sin preken – da selvsagt etter å ha fått informasjon fra de pårørende. Skal det være begravelse eller kremasjon? Disse talene varierer i kvalitet. Hvilke oppgaver må man ordne med selv?


Hvordan kommer vi i kontakt med prest eller seremonileder? Hva med arv og skifte? Det er mye å ta stilling til, og mange vil nok føle at det er mye å sette seg inn i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg