onsdag 31. mai 2017

Cybex bilstol

Cybex bilstol

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Safety, design and functionality characterize the infant car seats, high back boosters and strollers from CYBEX. Med en meritliste på over år med forskning, utvikling, design og testing av egne produkter, setter selskapet en global standard for sikkerhet, innovasjon og design. I Sverige anbefales det at denne typen stol ikke brukes fremovervendt.


Cybex bilstol

En lås dras derfor ut, som gjør at stolen bare kan roteres 1grader. Dette er imidlertid akkurat nok til at stolen skal kunne brukes smidig i bilen. Det er veldig viktig å velge riktig bilstol til ditt barn og dets alder.


Frem til barnet er MINST gjerne lenger, anbefaler vi at barnet sitter sikret i bakovervedt bilstol. Det er også lett å endre fra bakover- til forovervendt, siden setet sitter fast på samme sted. CYBEX Sirona (isofix) Småbarnstol (0-kg, opptil 1cm), kombistol, R44: CYBEX Sirona kan i teorien brukes av de aller minste, men Forbrukerrådet anbefaler at babyer sitter i bilstoler som utelukkende er laget for de fra 0-kg.


Cybex Sirona skiller seg ut. Britax Röhmer KidFix II SICT. MaxiCosi Rodi XP Fix. Aton får toppscore for sikkerhet ved både front- og sidekollisjon. Det viktigste elementet i sikkerhetskonseptet for Solution-serien er CYBEX patenterte hvilende nakkestøtte.


Den hindrer smart barnets hode fra å falle fremover, selv når de sover. Den individuelt justerbare Lineære Side-kollisjons beskyttelsen (LSP System Plus) sikrer det høyeste nivået av sikkerhet og komfort. De har vridbara stolar som underlättar för dig som ska sätta in eller ta ut barnet ur bilen.


Den får gjennomgående bra resultater ved både front- og sidekollisjon. Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol ? Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet, kårer vi BeSafe iZi Plus til testvinner og kjøpsanbefaling. Et dobbelt lag med sidekollisjonsbeskyttelse gir ekstra sikkerhet om det skulle skje en ulykke, mens de justerbare hode- og rygglenene gir individuell komfort.


Kjøp en super X-Fix bilstol med Isofix for vår lavpris. Sittdelen er vednbar og foldes enkelt sammen med en enkelt bevegelse. Mulighet for full liggestilling for maksimal komfort og ergonomi kombiert med justerbar fotstøtte.


Cybex bilstol

Den får full pott når det gjelder sikkerhet ved sidekollisjon, samt god score ved frontkollisjon. Søk etter cybex bilstol på Kelkoo. Sammenlign tilbud på cybex bilstol fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Stort utvalg av merker Gratis frakt fra 500kr Kjøp online nå!


Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Brukt av et spedbarn. Den ene skulderpadsen var borte, men er nå kommet til rette. Basen er litt lei når bilstolen skal settes på plass, men fungerer. Hent i butikk På lager.


Cybex bilstol

Selv med EASAs retningslinjer er det dog ingen overordnede regler som flyselskapene må forholde seg til når det gjelder bruk av bilstol på fly. Bilstoler og bilsikkerhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg