torsdag 1. juni 2017

Nav bedrift

Våre spesialister skreddersyr forsikringer for din bedrift. Be om tilbud på forsikring! Gi oss noen få opplysninger her. Kom raskt tilbake til jobb. Helseforsikring til arbeidstakere!

Bedrift Hva kan vi hjelpe deg med. Arbeidsgivertjenester fra NAV samlet på ett sted. Innloggede tjenester. Du kan logge på NAVs tjenester med ulikt sikkerhetsnivå.


Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides kan du i tillegg søke om ytelser, skrive til NAV og motta meldinger fra NAV. Logg inn – se dine sykmeldte.

Kontakt NAV Kontakt oss. Hold oversikten over sykmeldingene for. Registrer en stillingsannonse Når du registrer en stillingsannonse på arbeidsplassen. Slik skriver du en god CV Med noen enkle grep kan du øke sjansene dine for å bli kalt inn til et intervju.


Her får du tipsene som gjør at CV-en din blir lagt merke til. Søk etter ledige stillinger. Altinn - din digitale dialog med det offentlige. Husk å logge ut når du er ferdig. Her finner du skjema, meldinger og relevant informasjon.


Ved foreldrepermisjon skal du sende inntektsmeldingen så snart som mulig etter at det er fire uker igjen til foreldrepengeperioden starter. Hvis den ansatte starter med å utsette, er det den første dagen i utsettelsen som må oppgis som startdato for foreldrepengeperioden i inntektsmeldingen. På denne siden har vi samlet aktuelle lenker til ulike nettsider, skjemaer og kalkulator.


Trenger du å få kontakt med NAV ? Arbeidsplassen er et nytt møtested for jobbsøkere og arbeidsgivere. Det er NAV som eier tjenestene på arbeidsplassen.

Starte og drive bedrift inneholder kvalitetssikret regelverksinformasjon fra på tvers av etatsgrenser, skrevet i klarspråk slik at vanlige mennesker og gründere skal kunne forstå hvilke plikter og rettigheter de har. NAVs digitale oppfølgingsplan er tilgjengelig for de som har tatt i bruk den digitale sykmeldingen. Planen utarbeides av arbeidstakeren og lederen på nav. Den kan deles digitalt med både legen og NAV. Pdf-versjonen av oppfølgingsplanen, som tidligere kunne sendes inn fra Altinn, finnes ikke lenger.


Oppfølgingsplanen skal sendes uoppfordret til den som har sykmeldt arbeidstakeren når. Enhetsregisteret inneholder opplysning om antall ansatte for alle arbeidsgivere som er registrert i Enhetsregisteret. Antall ansatte er aktive arbeidsforhold registrert i NAV sitt Aa-register.


Alle arbeidsgivere skal rapportere arbeidsforholdene hver måned i a-meldingen. Enheter som har ansatte skal ha minst en virksomhet (underenhet). Dette er et kommunikasjonsnettsted mellom lærebedrifter, opplæringskontor og fylkeskommuner. Uansett hvilken bransje din bedrift er i, vil du før eller siden bruk for finansiering for å realisere bedriften sine mål. Få oversikt over de ulike løsningene vi tilbyr gjennom å lese vår finansieringsguide.


Vi hjelper deg med å finne det beste alternativet for deg og din bedrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg