torsdag 8. juni 2017

Skjerf barn strikk

Kjøp skjerf hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Det beste Skjerf utvalget. Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken.


Av Bitta Mikkelborg.

Dette er den femte boka i Bitta Mikkelborgs Strikking hele året-serie, og denne gangen er det sjal og skjerf som står på agendaen. Du får oppskrifter på sjal og skjerf med varierte mønster, både ensfargede og flerfargede, med og uten mønster, hulldekor og border. Strikk et nytt skjerf , lue eller vanter med en strikkeoppskrift. Strikket skjerf , strikket lue og strikkede vanter er en kjempehit blant både barn og voksne, som er glad i strikk. Denne siden ble sist oppdatert 02.


Dette er den maska som er midt i skjerfet, og annehver omgang skal det økes på begge sider av denne masken. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120.

Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Den nye Skjerf kolleksjon. Fri levering til Norge! I dag finnes det så utrolig mye kult til barn på motemarkedet, både hva gjelder klær og tilbehør, at det må være en sann fornøyelse for foreldre å handle inn til de små.


Vi liker og blir veldig glade når du deler bilder i sosiale medier. Bær det eller gi det videre. Vi tar frem skjerfene og fargelegger Norge oransje.


Skjerf og sjal er ideelle for å variere antrekk og stiler. Du finner strikkede skjerf i ull, cashmir skjerf og sjal i sesongens farger, print og mønster. De fineste barneklærne strikker du selv!


Strikk tilsvarende over de maskene på den andre pinnen. Ikke bare bruker vi skjerf til å beskytte oss mot kulde og vin vi elsker også å bruke skjerf i freshe farger og prints til å løfte antrekket. Hos Lindex har vi samlet en rekke skjerf i ulike stiler, lengder og passformer, slik at du enkelt kan finne ditt nye favorittskjerf. Shop dine favoritter hos Ellos nå! Skjønt og deilig på stranden.


Skjerfene fungerer også fint som tilbehør og kragene er smarte fordi de holder barnas små halser varme uten å henge seg opp. Velg den modellen som passer ditt barn best. Islandsk strikk er en bok med over tradisjonelle, men òg moderne oppskrifter for kvinner, menn og barn.

Boken inneholder mange varianter av den klassiske islandske ullgenseren, men også mindre prosjekt som sokker, votter og skjerf. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Da er denne boken midt i blinken for deg! Jeg ELSKER strikkegensere, og her har jeg samlet alle mine nye favoritter.


For meg er strikking ren meditasjon og noe jeg elsker. En liten stund på dagen hvor fingrene ikke kan være opptatt med telefonen eller andre ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg