tirsdag 27. juni 2017

Legoland i danmark

Velkommen til Kensaq. Finn legoland i danmark i dag! En bilferie gir deg friheten til å tilrettelegge reisen din akkurat slik du selv ønsker. Her er masser af action, fart og sjov.


Här finns massor av action, fart och skoj för hela familjen.

Here is plenty of action, speed and fun. Den første Leogoland-parken ble åpnet den 7. Denne parken inneholder detaljerte modeller av miniatyrbyer som var bygget kun av LEGO-klosser. Alternativt kan hele familien bo som vaskeekte pirater i familierom innredet i sjørøverstil.


Så uanset om du foretrækker fart, action eller hygge er der masser af sjov og oplevelser for hele familien. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Feriehus i Danmark - Én søking - alle byråer.

Parken byr på interaktiv underholdning for hele familien med mer enn kjørende aktiviteter, show og attraksjoner. Hvordan komme seg dit? Du kan også kjøre bil hele veien, via Malmö i Sverige. De flotte feriehusene har et moderne interiør, ba kjøkken og terrasse. Det finnes også feriehus med boblebad og badstue for dem som ønsker litt ekstra luksus.


LEGOLAND -parken er åpen fra 28. Her finner du attraksjoner, fart og moro for hele familien i tillegg til byggverk bygget av hele millioner legoklosser. Billettene får du tilsendt på e-post. Det er mulig å kjøpe billetter ved dansommers servicekontor i Danmark. Alle fornøyelsesparkers mor står fortsatt sterkt blant de beste.


For legogale barn er en dag blant mer enn millioner legoklosser det nærmeste de kan komme himmelriket, og det er slett ikke verst for nostalgiske foreldre heller. Danmark er den perfekte feriedestinasjonen for familier med barn. Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch. Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster.


När dagen är slut bäddar ni ner barnen i riktiga LEGO sängkläder - en dröm för de små.

Vann- og fornøyelsesparker i Danmark : Se anmeldelser og bilder av vann- og fornøyelsesparker i Danmark , Europa på Tripadvisor. Billund og nyt en ferie i Danmark. Opplev en verden bygget av legoklosser. Legoland er Danmark og kanskje også Nordens mest kjente fornøyelsespark for barnefamilier, og alle barns drøm. Men det er ikke bare Legoland som frister små og store turister til å avlegge Jylland et besøk hvert år.


Kanskje en ide å kombinere bilferie i Danmark med besøk i Legoland og ei uke i syden. Bredt utvalg og gode priser. Bestill hos oss, betal på hotellet. Ingen bookinggebyrer. Et besøk i Legoland må nesten regnes som en del av allmenndannelsen til stadig nye generasjoner.


Her kan du utforske Legoland , ha det gøy i vannet på Lalandia tropiske vannpark, kose deg i dyrehagen eller besøke Skulpturparken. Legoland är indelat i sju olika land och det första som möter en innanför entrén är det som gör Legoland unikt bland nöjesparker: Miniland. I denna imponerande del av Legoland kan man göra en jordenruntresa i miniatyr och se berömda byggnadsverk från hela världen.


Du kommer liksom ikke unna fornøyelsesparker som Legoland , Lalandia eller Givskud Zoo når det gjelder ferie i Danmark med barn. Danmark har blitt svært populært blant norske turister grunnet de flotte omgivelsene med sanddyner og blått hav. Reis til Danmark med familie og venner, og skap uforglemmelige ferieminner sammen - ”Det er dejlig å være norsk - i Danmark ”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg