onsdag 21. juni 2017

Skjerf baby oppskrift

De små og viktige plaggene som holder deg varm og tørr. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Dagens oppskrift : Lue, skjerf og votter til baby Hver dag legger vi ut tips om en strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Takk for fin oppskrift.

Tusen takk for fin oppskrift. Jeg har strikket skjerf og begynner nu på et nytt. Bildet viser perlestrikk fra begynnelsen, men oppskriften gir ingen opplysning hvordan jeg kan gjøre det, så jeg har bare strikket rettmasker gjennom pinnene hvor jeg øker.


Skjerf i rillestrikk, strikket i Tykk Ull. Tykk Ull er en utgått garnkvalitet, men kan erstattes med to tråder Fritidsgarn. Av Bitta Mikkelborg.


Du får oppskrifter på sjal og skjerf med varierte mønster, både ensfargede og flerfargede, med og uten mønster, hulldekor og border.

Vi har også egne temahefter med strikkeoppskrifter til jul, en samling av strikkeoppskrifter på skjerf , det populære temaheftet Peer Gynt fra Sandnes Garn, eget hefte med strikkeoppskrifter på hentesett og babytepper – og mye, mye mer. Vi håper du blir like inspirert som oss, og at du finner strikkeoppskriftene du er på jakt etter. Olaug Kleppe, Kari Haugen, Anne-Kirsti Espenes, Dale Design. Baby Ull, Lerke, Lille Lerke. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe?


Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands!


Skjerfene fungerer også fint som tilbehør og kragene er smarte fordi de holder barnas små halser varme uten å henge seg opp. Her finner du våre skjerf og krager som holder barnet ditt ekstra varmt. Velg den modellen som passer ditt barn best.


Det går også fint å kombinere en praktisk krage med et fint skjerf. Våre oppskrifter sendes per post.

Vis som Grid Liste. Strikk til nyfødt og baby. Den offisielle oppskriften er laget så det skal være enkelt for alle å strikke det: masker og fire garnnøster per skjerf. LAST NED OPPSKRIFT.


BESTILL STRIKKEPAKKE HER! Stor og liten rundp og strømpep nr Liten rundp nr Heklenål nr 7. Alle strikkeoppskriftene er tilpasset våre Trysilgarn. Dette garnet får du i mange ulike kvaliteter og farger til en svært vennlig pris. Trysilgarnet holder høy kvalitet og flere av garnene er tilpasset sensitiv hud. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter.


Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg