onsdag 14. juni 2017

Male gamle møbler

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Anslått tidsbruk: noen timer, avhengig av type møbel.


Brukte møbler kan du få til en svært billig penge, noen ganger helt gratis.

Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag. Vi heier på gjenbruk av gamle møbler , det er utrolig hva et lite malingsstrøk kan gi. Har du en eldre stol hvor malingen flasser av eller du kanskje bare er lei av fargen ? Vi viser deg enkelt hvordan du kan friske den opp med ny farge. På noen timer kan du forvandle den til et fargerikt møbel.


Er du lei av den gamle furukommoden? Maling av møbler – unngå tabbene Ved maling av møbler er grunnarbeidet like viktig som selve malingen.

Se her hvordan du kan få dine gamle Ikea- møbler til å skinne. Malerester i stærke farver kan bruges til at male din møbler - giv stolen nyt betræk eller sæt tapet i skabet - få alle de gode tips til istandsættelse af dine gamle møbler. Et brugt møbel kan blive rigtig flot og få nyt liv, hvis du maler det. Det kan være, at du vil dække gamle farver, og i stedet have en neutral hvid.


Måske giver det hjemmet et moderne pift, at male dine hvide møbler med nogle flotte farver. Vejledning til afvaskning af møbler med grundrens – klargøring til maling: Når du vil i gang med at male dine møbler eller andre emner, er det vigtigt, at du afvasker for fedt, nikotin og løstsiddende snavs. Det er tillige rart at vide, at møbler og andre effekter er rene, når man går i gang med at male. Husk dette når du skal male.


Slik fikser du gamle møbler. Før du skal male møbler så er det viktig at lakkede flater (rester av gammel oljemaling, eller lakk) pusses ne. Gratis avbestilling! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Reserver ditt Hotell i Male online.

Dette innlegget ble skrevet i Dagens tips, Hverdagen og alt det andre, Interiør og merket blogg, bloggurat, bokhylle, fornye møbler , gammelt blir til nytt, gjenbruk, hvit bokhylle, lindaslilleverden, male bokhylle, male gamle møbler , male lakkerte møbler , male laminat, maletips, nye møbler , oppussing av møbler , oppussing bokhylle. Dersom man likevel velger å legge ny overflatebehandling, må man ta hensyn til hvilken behandling man ønsker, og hva møbelet er behandlet med fra før. Skjellakk er en svært ømfintlig lakk, som ikke tåler så mye.


Når møbelet står hos meg, spiller det vel ingen rolle om det er malt. Men har opplevd å nesten få kjeft for å male gamle møbler. Må le =D Er jo tross alt jeg som skal like de:-) Verdi eller ikke verdi. Er vel ingen verdi i gamle møbler om de står stuet bort i kjelleren å blir glemt heller. Når det gjelder teak som ikke skal males bruker jeg kun rødsprit og finishing oil.


Ikke møbelpuss, men en olje som har litt lakk i seg. Du kan se jeg har bilde av den på innlegget om bokhylla. Den oljen bruker jeg på alt! Tusjen kjøpte jeg på jernia i torgata. De er veldig gode på alt som har med opppussing av møbler.


Du kan hoppe på shabby chic-bølgen og patinere selv. Visst krever det mot å bearbeide sine møbler med slipepapir, stålbørste og hammer, men riktig utført gir patineringen både charm og vakker eleganse til møblene. Du skal bare følge noen enkle regler.


Stopp i tide Resultatet blir best om du bearbeider et gammeldags møbel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg