mandag 19. juni 2017

Enkel sjokoladekake med kokesjokolade

Denne kaken smaker fantastisk! Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.

Brownieskaken med nutella. I travle dager kan det være lett å ty til poseprodukter, men med en god oppskrift på en enkel sjokoladelangpanne er det vel så enkelt å lage en kake fra bunnen av. Kaken rekker til mange og elskes av både store og små. Og ikke hvilken som helst kakeoppskrift, for bedre og enklere sjokoladekake finner du knapt!


Den er god alene med et lite melisdryss - men også et kjempegodt utgangspunkt for andre godsaker, se alle godbitene helt til slutt i innlegget. Kaken er enkel å lage, og røres kjapt sammen for hånd i en medium stor kjele. Enkel sjokoladekake.

Rør ingrediensene sammen, sett kaken i en forvarmet ovn og den er ferdig på minutter. En enkel liten sjokoladekake kan du blande sammen for hånd på noen minutter. Den tar minutter å steke og kanskje like lenge å avkjøle.


Mens den avkjøler rører du sammen en deilig sjokoladeglasur og fordeler den over toppen av kaken når den ikke lengre er varm. Glasur til sjokoladekake i langpanne. Tilsett sjokoladen og bland godt, ha tilslutt i siktet melis.


Rør til en jevn og glatt masse. Når kaken kommer ut av ovnen prikk den med en gaffel på toppen. La det danne små huller. Hell fyllet over med en gang kaken er ferdig prikket. En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad.


Siden det er høysesong for kaker (skoleavslutninger, 17.mai, dåp, konfirmasjon, bryllup, osv) er det naturlig å begynne med en go enkel og ikke minst saftig sjokoladekake i langpanne. Prøv denne oppskriften! Knallgod sjokoladekake Oppskrift på saftig og enkel sjokoladekake.


I denne oppskriften er det kombinasjonen av natron og syrnet melk, som Kefir eller Kulturmjølk, som er hemmeligheten for å få et godt resultat.

Alle liker en saftig, god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem! Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger. Sjokoladekake i langpanne er en enkel , men supergod klassiker som er rask å røre sammen. Her får du en oppskrift på en enkel og smakfulll sjokoladekake med glasur.


To gode varianter av topping til sjokoladekake. Dette er et innsendt mattips fra LineG. Med kakao og melis. Leter du etter oppskrifter på saftige sjokoladekaker? Vi deler våre aller beste kakeoppskrifter med deg.


Etter litt tålmodighet med kremen ble. Saftig og go samtidig som den er utrolig enkel å lage! Er det litt vanskelig å sprøyte sjokoladeglasuren – husk at øvelse gjør mester – og smør den heller på kaka og pynt med kakepynt om det skulle bli for vanskelig. Pynt med hva du vil. Trykk på stjernene for å gi din vurdering.


Når du trenger en sjokoladekake til de spesielle anledningene, så er denne sjokoladekaken et ypperlig valg. Den er rik på intens sjokoladesmak og kan på en enkel måte pyntes som en festkake. Jeg syns det blir best med Dronningsjokoladen) 4ss kaffe Smeltes sammen.


Piskes sammen Tilsett den smeltede sjokolade,-og kaffe blandingen og pisk godt. Tilsett så ett egg og pisk godt, så du ser at kremen blir luftig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg