mandag 5. juni 2017

Pasientsky

Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Dersom du har en eksisterende resept, kan du enkelt fornye denne ved å klikke på Fornyelse av resept fra legen. I beskjed feltet skriver du navnet på ønsket medisin, dosering og mengde.


PasientSky stiller med stand mandag 22. Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo – Kongresshotellet. Herunder finner du en veiledning som gjør det enkelt å logge inn på din profil.

Pålogging øverst i høyre hjørne. Du kan eventuelt klikke her for å komme dire. Gratis forespør om reseptfornyelse.


Bestill reseptbelagte og andre medisiner, og få dem levert hjem på døren. Noen skal fremdeles benytte den tidligere versjonen av modulen. De dette gjelder har fått informasjon om dette, og skal klikke på Alternativ innlogging.


Logg deg inn på din pasientprofil før din neste henvendelse. Alt gjøres på det høyeste sikkerhetsnivået, og det er kun du som har tilgang til din profil.

Samtidig er leverandørene Aspit, Pridok og Furst på vei inn i markedet. Vi anbefaler derfor at du snarest mulig går inn på pasientsky. Prøveresultatene blir først sendt ut når alle dine analyseresultater er klare. Selskapet blei skipa 14. Brønnøysundregistra.


På denne siden kan du logge deg med min-ID og se dine fakturaer og betalinger. I mange tilfeller er dette den enkleste måten å komme i kontakt med kontoret. En dynamisk, skalerbar og åpen skyplattform gjør barrieren for oppstart mindre, og med det økes også innovasjonsgraden i helsesektoren. Jeg åpnet siden, og logget meg inn med personnummer og BankID. Da ble jeg bedt om å akseptere: Bestilling og administrasjon av legetimer Innsyn i fakturaer, fakturahisto.


Julaften og nyttårsaften stengt. I et brev, datert 31. One year later we launched pasientsky. John Creed er administrerende direktør i pasientsky.


Vi tar sikkerheten til brukerne våre på alvor, konstaterer han til digi. Der legger du inn den det gjelder som relasjon med din bank id. Online booking av timer gjelder ofte litt frem i tid.

Norsk skyselskap behandler sensitive opplysninger for tusenvis av pasienter, men strøk i sikkerhetstest Eksklusivt innhold for abonnenter. Nyheter og innsikt om pasientsky. Hvis du ikke har BankID kan du kontakte banken din som vil hjelpe deg.


Dette kan du gjøre via din nettbank, eller ved å kontakte banken din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg