tirsdag 6. juni 2017

Trollmors vuggevise

Trollmors voggesang! Når trollmor har lagt sine elleve små troll og bundet dem fast i halen, da synger hun stille for elleve små troll de vakreste ord hun kjenner. Fantastisk tab, pleier å ha vansker med å synge samtidig som jeg spiller, men så fort jeg fikk mønsteret i fingrene, kunne jeg synge så mye jeg ville!


Håndtegnet illustrasjon uten ramme i Aeller A5. Isåfall vil vi gjerne lære dem! Og bundet dem fast i halen, Så synger hun sakte til elleve små troll.

Sangteksten er beskyttet av opphavsrett og teksten kan derfor ikke publiseres. Illustrasjonen er trykket på 2gr teksturert papir og signert. Kjempefin på barnerommet, og som gave til dåpsbarnet og bursdagsbarnet! Etter at de fleste av dere foretrakk godnattasanger fremfor barnesanger, endte vi opp med å synge det. Tok tre sanger pappa bestandig sang til oss når vi var små, og satt sammen til en.


Hver natt før vi skulle sove måtte pappe sitte ute på gangen, spille gitar og synge byssanlull. Det kommer nye par gjennom hele påsken. Etter at jeg lærte meg den andre versjonen av trollmors vuggevise som ligger her på Nortabs, fant jeg en annen versjon som for noen kan virke enklere.


Min beslutning i politikken ved dette valget fremsto derfor nå som en meget klok avgjørelse, for fire år med disse forutsetningene, kan ikke være noe å trakte etter.

Utover kvelden ble forestillingen mer og mer absurd. Deezer: free music streaming. Discover more than million tracks, create your own playlists, and share your favourite tracks with your friends. Hvis ikke finner dere dem her,.


Vi utforsker musikk og henter fram gamle barne- eller folkesanger. Tenk hvis reklameplakater plutselig begynte å synge. Vi oppdager at lydene på en skateboardbane kan lage rytmer til Alle fugler. Hva med en fuglesamba?


Harmonisk moll er tydelig bl. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Liker å variere litt! Når jeg blir lei de over synger jeg sanger som Lys og varme, Stort og svart, Å kunn æ skrive, osv.


Vi trenger tips til hva vi kan gjøre, sanger å synge, o. Jobber du i barnehage, har hatt samme temaet, og har tips til oss? Kanskje du har barn i en barnehage hvor de har jobbet med temaet - og husker noe av det de gjorde? Find the latest tracks, albums, and images from Helene Bøksle.


Bølgepapp, fjær og.

Mitt liv er antakelig ditt mareritt Jeg er så takknemlig for at alle i livet vårt fokuserer på mulighetene hennes, og på hva hun kan. Det vil si alle, alle bortsett fra Nav. Elleve måneder har gått, og jeg begynner å innse at babyen min nesten ikke er baby lenger.


Hun farter rundt i høyt tempo, både horisontal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg