onsdag 28. juni 2017

Barnespill app

Et forrykende morsomt spill for hele familien. Rask levering - kjøp nå! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Stort utvalg av barnespill.


Bli med inn i HiPPiS sin verden med vår gratis app , med pedagogiske og morsomme barnespill.

Alle puslespillene har varierende vanskegra og målet er å utvikle barnets logiske sans, samtidig som de er morsomme og underholdende. App Store: kroner, men finnes også i en begrenset gratisversjon. Ingen reklame, trenger ikke internett for å brukes.


OUtviklet i samarbeid med foreldre, pedagoger og Nationalt Videncenter for Læsning i Danmark. Barnesikring for kjøp i app. Velg mellom over 1forskjellige spill hos Cartoon Network.


Morsomme aktiviteter og læring for de minste barna med den populære Fantorangen fra NRK Super.

Appen er spesielt tilpasset barn fra til år, og alt innhold er på norsk. Her kan man leke, lære og more seg med aktiviteter so- Vaskemaskin - Svømmehallen - Gjemsel - Syng med Fantorangen og dyrene - Rydding og leggetid - Gå på do - Kle på Fantorangen - Baking og lek på kjøkkenet. Dette er en app hvor du lager bøker, og hvor du på en utrolig enkel måte kan tegne, dekorere, leke med fonter og synge inn side for side, med litt veiledning. Den store spill- app -guiden for barna VENTETID: Juleferie og store forventninger kan gjøre ventetiden lang for barna.


Oulike puslespill med over dyr, biler og morsomme gjenstander. Internett-tilkobling og en nettleser med flash installert. Lekeplassen for Barn i Alle aldre! Spill gratis spill på 123spill. Nye spill hver dag.


Velg ditt favorittspill, og ha det moro! Skandinavias mest populære lær-å-lese app ! Etter lanseringen i Sverige er Poio nå den mest populære læringsappen for skolestartere både i Norge og Sverige. Her finner du de morsomste spillene for hele familien! Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill.


Last ned nå og ha det gøy å sette en bedre rekord i tannlege spill!

Last ned dette gratis spill og spille minispill eller kle på spill med hund. Hvis du ikke kan ha en reell kjæledyr, virtuelle kjæledyr er det riktige valget for deg og snakkende hund Charlie er klar til å spille! Verden er stor og spennende når man er liten.


Kule Ting-applikasjonen er basert på bokserien med samme navn og inneholder små og store fakta om alt mulig enkelt presentert for de minste. Mor eller far kan og ta bilder av barna som blir en del av den digitale boken, noe barna synes er veldig gøy. Mange apper er gratis, eller de finnes i en gratisversjon (en enklere variant) og en kjøpeversjon (fullversjonen). Også gratis-apper har sin pris.


Kostnaden for en gratis- app er ofte å utsette barnet for massiv reklame og kjøpepress. Favoritt-tegnefilmene dine, Gratis online spill og TV show for barn. Det betyr nok noe mer skjermtid for mange - men husk at skjermene kan brukes til mer enn hjernedød underholdning.


Flere er nå i ferd med å oppdage hvor stort potensialet for læring er, særlig når en app også har et pedagogisk formål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg