fredag 30. juni 2017

Herskapelig hus interiør

De nye eierne ønsket å sette sitt eget preg på det, og gikk for en klassisk stil i kombinasjon med gammelt og nytt, da de pusset opp det gamle huset. Austergaard er en herskapelig villa tilpasset flat tomt. Det overbygde inngangspartiet leder til vindfanget og hallen på hovedplanet. Fra hallens doble dører kommer du inn i oppholdsrommene, hvor man kan gå fra stue til stue på herskapelig vis.


Hvalstad - et stort og herskapelig hus Av Jorun Frøyse – Etiketter: Husreportasjer Interiør Kjøkken Peis Utendørs Vi var så heldig at vi fikk fotografere dette huset for flere år siden. Herskapelige hus fortjener herskapelig yttertøy.

Det er mange flotte kledningsprofiler å velge blant for å oppnå et fornemt og klassisk uttrykk på huset. Dette gjelder også for hus av litt mindre størrelse. Den herskapelige stilen var, og er fremdeles, særlig inspirert av antikken.


Denne inspirasjonen kommer til syne i både de små detaljene og i helhetsinntrykket som har en et staselig preg over seg. Uten at det kan sies med sikkerhet, antar vi at det må har stått hus her i bakken nedenfor Haugar så lenge byen har eksistert. Med en fantastisk utsikt over sørbyen og skjærgården utenfor Tønsberg, ja helt til Færder og videre mot Sverige kan man se i godvær.


Laadegaard oser av eleganse og komfort. Med luftige og lyse rom, stor takhøyde og luksuriøse løsninger er dette virkelig en herskapelig bolig. Få vår huskatalog rett hjem i postkassen din - helt gratis!

Slapp av med en god bok ved peisen i biblioteket, lek med barna i lekerommet og lag mat i det romslige kjøkkenet. Også garasjen er integrert i huset på en stilfull måte. Det har en herskapelig stil og store flotte stuer og stor hage. I Horten blir huset omtalt som Preushuset, da det var familien Preus som også har Fotomuseet i Horten,som har bodd der i mange år.


Jeg har koset meg på denne stylingen og brukt en kombinasjon av klassisk og moderne stil, for å appelere til flest mulig kjøpere. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Da huset nylig skiftet eier, skiftet det også stil.


HusNorge vil aldri selge din e-post adresse til tredjepart. De store rommene var mørke og til dels fargesterke, og de nye eierne ønsket å skifte ut dyprøde vegger og prangende tapeter med et mye lysere og lettere interiør. Marttala - et herskapelig hus i tømmer. Jeg fikk jammen lyst til å flytte igjen! Etter nesten fire år i Italia skulle de flytte tilbake til Breksta og de var på utkikk etter et litt gammeldags og herskapelig hus med stor stue og stort kjøkken.


Møblene hadde paret med seg fra sitt gamle hus. Enkelte er arvestykker, mens de fleste er moderne klassikere og nye designmøbler som de har kjøpt sammen. Et av prinsippene i innredningen er å mikse ulike materialer og stilarter. Miksen er likevel harmonisk fordi tingene enten har fellesnevnere når det gjelder farge eller tekstur.


Storslagent herskapelig Minde er et herskapelig og storslagent hus.

Fra det harmoniske valmtaket og de stramme søylene, til de generøse og funksjonelle rommene i begge etasjer, er det ingenting som er beskjedent ved dette huset og dets 2m2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg