tirsdag 6. juni 2017

Brun utflod og murringer gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Finn laveste nettpris her.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Svært mange kvinner opplever å ha brunlig utflod tidlig i svangerskapet. I de aller aller fleste tilfeller, går det bra.


Livmorhalsen og slimhinnene i skjeden er veldig skjøre og blodfylte på denne tiden. Det kan fort komme en bloddråpe, spesielt etter samleie eller trening, og det skal bare en mikroskopisk dråpe til før utfloden farges. Brun utflod er ikke et symptom på graviditet. Det kommer gjerne av at det er slim og blod i livmoren som slipper taket og kommer sakte ut.


En sikker graviditetstest kan du først ta 3-uker etter at du hadde ubeskyttet sex eller ved kondomsvikt. Dersom du ikke er gravid og utfloden vedvarer bør du oppsøke lege for å utelukke at du har andre sykdommer som for eksempel kjønnssykdommer eller annen infeksjon. Den ene gangen fikk jeg også noen ørsmå mørke klumper.


Samtidig har jeg også hatt mensmurringer og tidvis smerter i korsrygg, som jeg ikke har erfart tidligere. Blodfargen kan også ha noe å si. Brunt utflod er gjerne et tegn på en gammel blødning.


Det er ingen fersk, ny blødning. I dag er jeg akkurat ferdig med uke og i går kveld kom det brun utflod. Ble naturlig nok litt bekymret, men snakket med en jordmor og en venninne som nettopp har født og ble litt beroliget. Jeg har ikke vondt eller noe sånt. Det fortsatte i dag morges, men det har ikke kommet noe særlig mer si.


Vet at slimhinnene er sarte ved graviditet, og i tillegg var jeg så smart at jeg bar 4-åringen og tunge sekker opp en lang bakke til hytta fredagskveld. Jeg er gravid og i uke ca,. Morgenen etter kom den brune utfloden. Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid.


Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet, eller om fargen endres til brun , grønn, rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din. Og det er en øvelse å klare å leve med denne usikkerheten. Hvis du opplever litt brun utflod på toalettpapiret eller i truseinnlegget, og det er stort sett ufarlig, sier jordmor. Får jeg brunt utflod hvis jeg er gravid ? Jeg lurer på om jeg kan være gravid. Er brun utflod tegn på at mensen komme?


Brunlig utflod og gravid - hjelp! Har mye brunlig utflod. I overskriften står at brun utflod kommer etter menstruasjon, i teksten beskrives murringer og brun utflod ved eggløsning.


Blødning ved eggløsning er ikke uvanlig, og eggløsningen påvirkes vanligvis ikke av Conludag. Ved soppinfeksjon er utfloden tykk og hvit, men den har i tillegg karakteristiske cottage cheese- liknende klumper. Samtidig kløe, brennende følelse og samleiesmerter er vanlige. Skjeden og skjedeåpningen kan være rød og hoven.


Bakteriell vaginose gi gråhvit utflod med fiskelukt, men ellers ingen andre plager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg