torsdag 1. juni 2017

Gangetesteren

Gangetesteren

Diplom får du når du klarer den raske. Kjenner du en matematikklærer som fortjener en pris? Orakel-tjenesten kommer til å være stengt i forbindelse med. Rett svar gir poeng. Ved feil svar mister du poeng.


Nettstedet matematikk. Hvor rask er du til å regne? Spillet tester alle gangene i den lille gangetabellen (x 10), eller 11- til 20-gangen.


I spillet kan man velge en bestemt gange eller alle gangene. Radius Regnemester er et eget nettsted hvor man øver på hoderegning. I dag skal vi lage et nyttig spill, nemlig et spill som hjelper oss å lære andre ting.


Gangetesteren

Vi skal få hjelp til å lære gangetabellen! Lær deg gangetabellene. Her finner du mer informasjon om læring av gangetabellen på barnetrinnet. De fleste skolene begynner med gangetabellen i 4. Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about Gangetesteren. Vi øver én gangetabell av gangen, men etter hvert skal elevene kunne hele gangetabellen fra 1-på rams.


Som en oppvarming til selve den store prøven under Gangeprøver hele gangetabellen 1-slår vi sammen eller gangetabeller på én prøve. Noe som ikke fungerer? Send oss gjerne en tilbakemelding. Houston, we have a math problem!


Gangetesteren

Ti eventyrlystne apekatter har gått om bord i et romfartøy og utforsker en galakse langt, langt borte. Bli med apekattene på reisen og hjelp dem å løse matematikkoppgaver! Digitalt læremiddel i matematikk. Norges største skolekonkurranse nærmer seg! Her kan du spille gangetabellspill.


Tren på en morsom måte ved å spille spill som Gangetabeller kattespill eller minne-spill. Egent for barn fra til år. Se barnas favorittprogrammer fra NRK Super. Velkommen til Itslearning i Bergen.


Gangetesteren

Pålogging til itslearning -Bergen kommune Pålogging for elever og lærere skjer på vanlig pålogging, eller via Feide. Er du klar for å bli en ekte Gangemester? Finn riktig eske for hvert regnestykket som er på vei ned. Jo raskere du gjør det, desto flere poeng får du.


Velg en, flere eller alle gangene mellom og 20. Poengsummen på 2gir deg et diplom. Fyll inn navn og e-postadresse på det og diplomet sendes til deg på e-post!


Klarer du å samle diplom for alle gangene? This is a perfect perfect game. Fyll ut minst et ordpar for å komme videre. Opprett gloseliste.


Trenger du som foresatt hjelp til pålogging eller bruk av tjenestene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg