torsdag 22. juni 2017

Rush trampolinepark oslo

Enkel online bestilling. Opplev konsertbyen Oslo. Kjøp komplett pakke med hotell. Se det beste av teater i Oslo. Bestill teaterpakke med hotell her.

Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Det er vel ikke akkurat logisk at Oslo kalles Tigerstaden. Se våre priser og pakker her. Her kan både barn og voksne utfordres med spretne aktiviteter og høye triks.


Kommer du med bil er parken få minutter fra Eog Eog vi har en egen parkeringsplass du kan benytte samt at det er mye ledig på den offentlige parkeringsplassen ved siden av i helgene. Velkommen til et eldorado av trampoliner på både vegger og gulv. Rush er Norges kuleste trampolinepark med spretne aktiviteter for både barn og voksne.


Inkludert i prisen på kr 1per person er timer hopping, saft, bursdagsrom og nachos med rømmedressing og salsa ( Rush sokker kr kommer i tillegg om man ikke har disse fra før).

Rush er et innendørs aktivitetssenter med trampoliner på vegger og gulv. Legg så til mottakers telefonnummer, og avslutt med å legge inn din egen kontaktinformasjon og betalingskort. Sikkerheten er vår første prioritet her på Altitude trampolinepark Asker, for å nyte hele opplevelsen, se vår hurtige videoorientering om sikkerhet i parken vår. Besøk vår sikkerhetsside for å lære mer om utstyret vårt og se alle parkreglene. Dette er en morsomt aktivitet for alle som går hjemme i barselpermisjon.


Reserver ditt Hotell i Oslo online. I februar starter Rush opp et kort trampolinekurs på kvelder. Innendørs aktivitetssenter med trampoliner, skumgroper, kanonballbaner, basketballkurver og mye annen moro. Holmlia togstasjon.


Du kan kaste deg ut i skumgroper fra trampoliner og tårn, spille kanonball på trampolinebaner, dunke i. Trampolineparken er stappfull av trampoliner sammenkoblet på både gulv og vegger. Sikkerhetsvideoen skal være sett før man kan gå inn i trampolinedelen. Vær sikker på at du har forstått det som blir presentert i sikkerhetsvideoen og spør en ansatt om noe er uklart.


Rush tilbyr et bredt spekter av tjenester innen maskinering, cladding, sveising og montering både mot offshore- og onshoreindustrier. Tau utfører kombinasjonsarbeid mellom sveising, maskinering og sammenstilling av større konstruksjoner – inntil 3tonn, mens Rush Maskinering avd Jørpeland fokuserer på presisjonsdeler i mindre dimensjoner. Gjelder også for idrettslag og foreninger Fra ↓ Skroll ned!

Hopp så lenge du vil, hvilken dag du vil til kun kr. Vi har universets kuleste bursdagsfeiring. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Rosenholmveien Oslo.


Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Her kan du sveve rundt på de nyeste trampolineattraksjonene som finnes. Gavekort – en aktiv gave!


Våre gavekort er supre enten som julegave eller til bursdager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg