tirsdag 6. juni 2017

Hvit tavlemaling

Tavlemaling , hvit , 250ml. The price is including tax, but not shipping fees. Legg i handlekurven. Mal en tavle direkte på veggen.


Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet.

Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen helt selv. Matt tavlemaling med en utrolig slitesterk overflate. Det er viktig å pusse behandlede flater før en maler.


En praktisk og støvfri måte å oppbevare små og store ting, eller gjemme bort rotet som ofte oppstår i barnas ting. Malingen er vannbasert, men tørker vannfast. Slipp fantasien løs og skriv eller tegn det du vil på fronten, den er malt med tavlemaling.


Spesialutviklet matt maling for tavlebruk.

Finnes i mange fine farger. En av de største fordelene med akrylmaling er den korte tørketiden. Det gjør den praktisk og lett å jobbe med.


I og med at den tørker så fort kan du raskt male over og gjøre om når du ikke er fornøyd med resultatet. Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket. Kjøp på nett eller i butikk. Foto: Ikea Vis mer. Det finnes også en rekke andre alternativer for deg som ønsker å oppfordre til tagging, eller bruke veggen som tavle - helt uten å måtte spikre.


Ekstra strøk med magnet maling. OG den må OVERMALES! Med tavlemalingen vår kan du skrive direkte på veggen slik at plassen i. Få oversikt over de forskjellige nyansene av hvit , og hva hver av dem kan gjøre. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk. Den fås i mange farger, har god dekkevne og er velegnet som underlag til å tegne og skrive på med kritt.


Selv om den tradisjonelt brukes som tavlemaling kan du også bruke den på vegg eller møbler, for hvem bestemmer egentlig at man ikke får tegne på bordet? Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.

Svart og hvitt gir et kult og kontrastfylt kjøkken. Her har eierne blant annet lekt seg med tavlemaling på kjøkkenveggen over benken. Da vi pusset opp, kvittet vi oss med noen skikkelig utdaterte romantiske detaljer, og det har gått med noen liter svart maling for å skape kontrastene vi trenger for å trives, forklarer Maria. En nøytral gråaktig sort tone.


Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg