torsdag 29. juni 2017

Skjenk design

Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjeminnredning! Kjente merkevarer til gode priser. Oppbevaring til lave priser.


Varene kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre mange butikker!

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Så kan du med fordel pryde hjemmet med en eksklusiv skjenk. Se utvalget av skjenker her.


Hvis du har fine duker eller pyntegjenstander, du bare bruker til festlige begivenheter, er en skjenk perfekt til oppbevaring av dette. Vi har et stort utvalg av flotte, funksjonelle og romslige skjenker i ulike design og stilarter. Oppdag moderne skjenker fra BoConcept.


Design som passer til din stil og ditt hjem.

Her kan du lagre ting innenfor rekkevidde og ute av syne. Flott design , praktiske løsninger og gode priser. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass. Møbler og interiør på nett! Med en skjenk fra Fagmøbler får du et oppbevaringsmøbel som er både pratkisk og tar seg godt ut.


En skjenk kan brukes både for å komplementere møblementet, og skjenken passer like godt inn i stuen, kjøkkenet, gangen eller soverommet. Hos Fagmøbler finner du. En skjenk har mange funksjoner og kan brukes som oppbevaring av service, så vell som en tv-benk. Med en skjenk kan du skape en god og harmonisk stemning, pynt opp med personlige gjenstander som bilder eller blomster. Et vitrineskap gir deg en elegant og smart oppbevaringsløsning.


Babyutstyr finner du hos Sprell! Lynrask levering - stort utvalg. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Leveres med to dører med en justerbar hylle i hver og fire skuffer. Leveres i Hvitoljet eik med grå eller sort nano laminat.

Mål 183x40cm H:81cm. Perfekt for både stue og kjøkken. Skjenken har smale hyller og dører. Er tilgjengelig i hvit og eik. Kraftig stabilt møbel.


Paris-serien fra Tvilum er for deg som foretrekker en klassisk kolleksjon av møbler. Kommoder og skjenker. Her finner du praktiske, solide og dekorative oppbevaringmøbler til alle rom i hjemmet ditt. Våre oppbevaringmøbler kommer i ulike farger, størrelser og materialer.


En skjenk er en frittstående enhet som egentlig passer hvor som helst. Hurtig levering over hele landet! Du kan ha skjenken i gangen, i stuen eller hvor du ønsker.


Før i tiden brukte man en skjenk for å sette frem mat og drikke som ikke skulle stå på bordet. Eller anrette tallerknenen før den ble servert. I dag blir en skjenk brukt til det du selv måtte ønske.


Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg