torsdag 1. juni 2017

Feminist vitser

Hva sier man til ei dame med blått øye? Ingenting, hun har allerede fått beskjed om hvor skapet skal stå. Den unge blondinen hadde nettopp begynt å spille golf da hun ble stukket av en bie. Hun bestemte seg for å avslutte spillet og gå til golfinstruktøren for å be om medisinsk assistanse.


Men det er faktisk litt svakt å si at jeg er feminist , fordi jeg faktisk mener at kvinner er det sterke kjønn. Feminisme går jo liksom på at menn og kvinner er like gode. Jeg strekker det lenger. Kvinner er sterkere, i den forstand at vi kan gjøre flere ting på en gang, og har en mye sterkere simultankapasitet. Disse vitsene kan også være litt grove, så de passer ikke for ømfintlige fruer fra beste vestkant.


På denne siden finner du vitser og historier fra mange dagligdagse situasjoner. Leger og helsepersonell mener vi ikke bare skal jobbe og jobbe - vi må trives og ha det godt også! Og gode historier er en del av det å ha gode dager enten hjemme, i fritiden, i godt selskap, på reise.


Diskriminerende vitser er en måte å få ut fordommene på, som virker ufarlig og som til og med kan få folk til å le. Og det finnes en rømningsvei om noen reagerer negativt: det var jo bare en vits, har du ikke sans for humor? Han med fordommer slipper unna, hun som reagerer får skylden. Kona hadde et usedvanlig hårete underliv og det toppet seg når mannen sammenlignet underlivet hennes med Mullah Krekar. Vitser av det tørre slaget.


Kona bestemte seg at det var på tide å gjøre noe med saken og gikk ut på badet og glattbarberte underlivet før hun gikk inn til mannen igjen. Det beste utvalg av Norges beste vitser. For barn i alle aldre. Som alle vet er det døds-synd for en Talibaner å se en kvinne naken hvis det ikke er hans kone. Hvis dette skjer må han umiddelbart ta.


Som oftest er det slik at feite mennesker blir fornærmet av tjukkasvitsene, feminister blir fornærmet av damevitsene og PETA-aktivister blir fornærmet av dyrevitsene. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Vi bryr oss om ditt personvern.


Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Se alt fra Martin og Mikkelsen her:. Krenkende vitser med tysk humorforsker. Jokes om kvinder - er et gammel fænomen der stammer fra gamle dage hvor kvinden var husgående, passede børn og huset samt opvartede manden.


Jokes er selv samme ord fra det engelske sprog som stærk kommer ind i det danske sprog. Hvilket bliver brugt mest Efter noget efterforskning så er de danske ord (Vittigheder og vitser ) på vej ned. Few words evoke as many stereotypes and misunderstandings as the term. Her kjøper du billetter til alle togavganger og Vys bussavganger i Norge.


Du finner også informasjon om rutetider, trafikkstatus, avbestilling og hittegods.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg