fredag 2. juni 2017

Postoppkrav ikke hentet

Usikker om jeg har posta riktig ste men likevel. Har vært så dum og sendt en pakke med postoppkrav til en som ville kjøpe noe fra meg gjennom Finn. Har sendt vedkommende mail der han sa han skulle hente den for dager siden, sendte han en ny mail for dager siden med en litt aggressiv tone, o. Har bestilt noen varer fra komplett.


Lurer på hva som skjer hvis jeg ikke henter varene som jeg har valgt å betale som postoppkrav. Sender dem faktura i posten? Hva skjer hvis jeg ikke betaler denne?


Dette kan kjøpes på Posten, men det er billigere å forhåndsbetale på nett. Husk å huke av for postoppkrav. Skal selge noe med postoppkrav. Jeg sa at jeg kunne sende den i oppkrav mot forhåndsbetaling på oppkravsbeløpet og evt retur. Hvordan skal jeg da beregne det?


Som selger kan du risikere at kjøperen ikke henter ut varen i tide, og du må stå for kostnaden for forsendelsen. Har tidligere hatt problemer med folk som ikke henter varer som er bestilt på postoppkrav , men mener jeg har funnet en grei løsning på dette. Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak. Postoppkrav ikke hentet Diskusjon.


Hei:) for litt siden bestille jeg pakker på nett i postoppkrav. En fra Ellos og en fra motehus. Problemet er at jeg aldri fikk henta disse pakkene, og så nå har jeg fått regning fra begge plassene pga frakten.


Postoppkrav ikke hentet

Jeg må altså ikke betale for innholdet, men for hva det har kostet og sende pakkene. Trur det er på 5-6kr til sammen. Jeg sender aldri i oppkrav til noen igjen. Hvis du ikke henter pakken så er det selger som får svi, dårlig gjort av deg isåfall.


Synes du skal hente den, og så se om du evt selger den videre. Pakk inn det du skal sende. Om du ikke har en eske eller gråpapir, kan du kjøpe emballasje på Posten. Forhåndsbetal på nett, skriv ut adresselappen, og fest lappen til pakken. Lever pakken på Posten.


Postoppkrav ikke hentet

Du kan også betale på Posten, men ved forhåndsbetaling på nett blir det billigere. Her er det også fare for at kjøper ikke henter pakken, og selger sitter igjen med regningen. Kjenner ikke kjøper, så jeg har ingen garanti for at han faktisk henter ut pakken. Når det gjelder postoppkrav er dette en sikkerhet for selger får pengene ved at man henter ut pakken. I tillegg kan pakken bli borte (Posten roter faktisk bort endel pakker i løpet av et år).


Erstatningen, særlig hvis det er en pakke med høy verdi, er direkte latterlig. Kjøper henta ikke pakke. En kar fra Bergen solgte i fjor sin Samsung SEdge til en kvinne i Nordland. Pakka ble sendt med postoppkrav , og prisen på 2. Men kvinnen henta aldri pakka, tross flere purringer fra mannen.


Postoppkrav ikke hentet

Selgeren fikk telefonen tilbake, men satt tilbake med regningen på porto. Hei :o) Jeg brukte postoppkrav før jeg fikk butikk på epla. Flere pakker kom heller ikke i retur. Kommer aldri til å bruke postoppkrav igjen.


Det har jeg ikke lenger. Erdet mulig å bli lurt ved å selge ting, når man har postoppkrav ? Sendte en pakke for en uke siden, og enda ikke fått penger på kontoen. Kan jo hende at posten eller kjøper er treg). For tidlig å bli bekymret? Da slipper du å ta eventuellt hele tapet hvis den ikke blir hentet.


Men generellt vil jeg si at forhåndsbetaling er det beste. Men hva med sånne løsninger som Finns betalingsgaranti ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg