torsdag 22. juni 2017

Bakt søtpotet roasted sweet potato

Servér en mettende fajita med en mild smak av søtpotet. Jeg har fått kjempe dilla på bakt søtpotet om dagen. Det er nesten så jeg drømmer om bakte søtpoteter, og jeg har det ved siden av alt jeg spiser.


Enten er det hovedingrediensen, eller så er det et deilig tilbehør. Eller kanskje jeg bør kalle den for en overfylt tallerken med en søtpotet gjemt under masse fyll. Om dagen har jeg dilla på bakt søtpotet med krydderstekte kikerter, og hvitløksdressing med salat.


Søtpotet kan brukes til det meste. Enten det er hovedretten eller som tilbehør. Kanskje jeg bør døpe retten om til overfylt tallerken med en søtpotet gjemt under masse fyll.


Kanel Maple eller Honning Sweet Potatoes - Etter sprinkling hver smurt søtpotet lett med kanelsukker, dryss med en teskje eller to av lønnesirup eller honning. Du vil kanskje også like. Easy Maple Mashed Sweet Potatoes.


Vår mest etterspurte søte potetgryte. Hvis du liker søtpotettappe, vil du elske denne smakfulle krydret søtpotet vanilje dessertoppskrift. Gjort i individuelle kopper, er denne krydret vaniljen bare perfekt for en familie dessert eller spesiell anledning. Med litt oppmerksomhet til å kutte dem jevnt, bake de seg i ovnen med et sprø brunt eksteriør, mykt søtt interiør og nok smak for å kle seg på de enkleste nattkveldsmiddagene. Prikk noen få ganger i poteten med gaffel.


Du kan ovnsbake søtpotet med fetaost og urter, lage søtpotetchips og søtpotetmos. Den er en velsmakende grønnsak til kjøttretter, men kan også brukes i kaker og desserter, som for eksempel Sweetpotatoe Pie. Sunne matretter med søtpotet “ Sweet potato toast”, der søtpoteten blir brukt som et alternativt til brø er den nye frokost-trenden, og har tatt sosiale medier med storm. Oppskriften er enkel: Del opp søtpotetene i stykker og legg de i brødristeren eller ovnen som en vanlig toast. Prøv en mettende fajita med en mild smak av søtpotet.


Herreminhatt så godt! Siden jeg også er veldig glad i søtpoteter, tok jeg sjansen for å se om det fungerte bra sammen. Og gjett om det gjorde! Legg søtpotet , rødløk og knust hvitløk utover i en passende langpanne.


Inntil for noen få år siden var søtpotet en tilnærmet ikke-eksisterende grønnsak i norske dagligvarebutikker. Nå er den ganske vanlig å finne både her og der, og det er jeg glad for! For den smaker kjempegodt og kan brukes til så mangt. Dette var dagens middag, og HVILKEN suksess!


Det var bare helt utrolig godt alt sammen, og mannen min satt bare og skrøt gjennom hele måltidet, og lurte på hvor jeg hadde funnet oppskrift:) Minstemann spiste også opp en stor tallerken mens han sa nam nam (men tok vekk nøtetelokket, det ville han ikke ha). Liker du smaken av søtpotet kommer du til å elske denne digge fylte varianten! Disse mengdene er per 1g søtpotet og bakt potet ble pakket inn i folie for å bake i ovnen og så ble det ikke tilsatt noe fett. Den søte poteten har et lignende utseende, men det er ikke potet yacon. Lær mer om yacon potet i: Potet yacon.


Mål 150g puréed søtpotet og bland den med alle de resterende ingrediensene i blenderen til den er jevn. Ingredienser til fire porsjoner: Fire mellomstore søtpotetercherrytomateravokadoNoen kvaster frisk korianderMaisVegansk rømme rørt sammen med hvitløkTomatsalsaEventuelt bønnestuing Framgangsmåte: Forvarm stekeovnen til 2grader. Bakt egg i søtpotet. Finn fram en ildfast form.


The secret to creating the best and quickest baked sweet potatoes is to first slice each potato in half. Sweet potatoes are an incredibly large and dense vegetable, in their raw state, which means they take forever to fully cook. When the sweet potatoes are halve the baking time is dramatically reduced.


Sweet Potatoes , Savannah: Se 8objektive anmeldelser av Sweet Potatoes , vurdert til av på TripAdvisor og vurdert som nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg