torsdag 22. juni 2017

Eksempler på taler

Problematisk å komme i gang med talen ? En liten oversikt over forskjellige taler for ymse anledninger. Bidrag fra internettsamfundet. Tale for herrene, og tale for damene.


Rekkefølge og eksempler. Noen av disse talene vil være til salgs i nettbutikken Munter, mens andre er lagt ut kun for å vise hva man kan skrive.

Du kan gjerne bruke sitater i talen , og her på sangerogtaler. For mange vil det beste være å søke hjelp til dette. På vårt nettsted Munter.


Her finner du mange eksempler på sanger og taler. Vi skriver på bestilling, og du kan kjøpe ferdige sanger og taler i nettbutikken. Tale til konfirmant – konfirmant tale , humoristisk.


Kjære gjester, kjære Siri. Ja, nå er det endelig min tur til å si noen ord til deg, du som i dag er konfirmant.

Du har vel gruet deg lenge til denne talen lenge, tenker jeg! Nå er det jo slik at du på denne dagen både skal få ris og ros, og jeg vet ikke hva du gruer deg mest til. Femte taler er brudgommens far, eller hans nærmeste pårørende. Ofte blir dette en tale til brudeparet, og han snakker mest om den person han kjenner best, nemlig brudgommen.


Sjette bryllupstaler er Brudens tale. Hun bør tale til brudgommen med pårørende, og andre i familien eller venner som betyr og har betydd mye for henne. Kjempefin tale på rim fra stolte besteforeldre. Mange fine elementer og vendinger i denne. Taler som er skrevet med tanke på salg til flere (samlepakker).


Taler der hele innholdet dreier seg om at konfirmanten skal få gode ord med på veien. Taler til konfirmant som avsluttes med et dikt. Konfirmasjonstaler som er utformet som et dikt eller et eventyr. For eksempel hvor godt hun ble mottatt, at dere setter pris på dette etc. Hvis du er usikker på hvordan talen bygges opp vil du se flere eksempler nederst på siden her.


Flere nettsteder tilbyr ferdige Brudens far - Bryllupstale på sine taler. Utover dette så kan det være noen gode tips og råd du trenger før du skal holde talen. Er du for eksempel fadder, følger det oftest med en forpliktelse til å holde tale.


Er konfirmanten opptatt av fotball, kan sikkert en tale som vist under her passe.

Talene kan brukes som de er eller tilpasses med egnede sitater eller ordtak som du finner passende for anledningen. SAMLINGEN INKLUDERER FØLGENDE VARIANTER AV FERDIGE TALER : - Konfirmantens velkommen til konfirmasjon Ved å ta oppgaven med å holde en velkommen tale bekrefter konfirmanten at han er på vei inn i de voksnes rekker. Skrivearkivet - Damenes tale Eksempelet er hentet fra Skrivearkivet. Se eksempel på tale til konfirmasjon. Ferdige taler eller hjelp til personlig tale.


I denne talen finnes omtrent alt. Humor, alvor og artige historier Utdrag fra talen : Første gang jeg så deg var på et utested hvor jeg var sammen med en venninne. Mottoet er: Stjel med det talent du har, og lag din egen, helt personlige vri på utformingen!


Eksempler på SANGLEKER OG SELSKAPSLEKER til festlige anledninger finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg