onsdag 7. juni 2017

Gravid uke 30 blogg

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Finn laveste nettpris her. Uke : Anne er urolig fordi hun kjenner lite liv. Og Lars klarer ikke å høre barnets hjertelyd.


Men så kommer et spark rett i øret!

Nå er det ikke lenge igjen. Begynner du å bli utålmodig med tanke på alt som skal gjøres før den lille kommer? Innkjøpene begynner å haste og plutselig må det ryddes i skap, skuffer, kjeller og loft. Kommer som regel hyppigst på kveldene, men gjerne når jeg er ute å spaserer også!


Litt pinlig å gå på senteret, og stikningene plutselig slår til. Babyen gjesper og koser seg der inne. Mange kjenner også litt sitrende bevegelser hos babyen.


Man mener at dette kan være at den tisser og så skutter seg litt etterpå.

Musklene og nervene er ennå ikke ferdige, så det kan også være at disse rett og slett er umodne og gjør at den beveger seg litt rykkete. Hvis du sliter med treg mage. Synes magen din er flott jeg Julianne. Fin og rund #128578; Det er koselig at man faktisk ser gravid ut med tydelig mage.


Jeg hadde bare litt mage i uke 2 så jeg gikk og ventet og ventet på at jeg skulle få den runde formen slik at jeg faktisk så gravid ut. Og når magen kom, så kom den skikkelig. Det gjorde jeg når vi ventet på Abel, og det har jeg aldri angret på.


Jeg har selvsagt ingen resultat å vise dere fra dagens fotografering enda, men tenkte det kunne vært gøy å se tilbake på den gang jeg gikk gravid med Abel. Bildene er tatt i uke eller (husker faktisk ikke helt nøyaktig). Hvor ble det av andre trimester? De siste ukene har virkelig gått fort.


Jeg ser jo at jeg er langt på vei når jeg kikker i speilet og merker det på kroppen bare av å stå oppreist, men den tiden skjønner jeg ikke noe av. Hos oss finner du bra og ekte mammastoff om graviditet, amming, fødsel og småbarnslivet. Vi er et mammakollektiv og tilsammen har vi født over 1barn. Frøken overtid er fortsatt gravid , jada, og ikke uventet heller.


Min mor gikk over uker, og selv om jeg har hatt en hel del plager oppgjennommer jeg fortsatt glad for at han ikke har kommet for tidlig. Du merker trolig stadig mer til kynnerne, særlig når du beveger deg. Gravid uke symptomer.

Blir det plagsomt, kan du prøve å endre aktivitet. Om du da etter stund fortsatt merker at magen strammer seg med jevne mellomrom, bør du ringe jordmor eller fødeavdeling for å få råd. Jeg ser jo tvillingene på ultralyd annenhver uke , og kjenner bevegelse fra begge hver dag, men synes fortsatt det er litt sprøtt å tenke på at det er to der inne. Bedre sent enn aldri! På torsdag var jeg fullgåtte uker og på fredag gikk jeg inn i uke 26!


Magen blir stadig større og det er vanlig at du føler deg andpusten, selv ved små anstrengelser. Etter hvert begynner kroppen å forberede seg til fødsel ved at det kommer flere og tydeligere kynnere. Jeg kjente liv første gang i uke 17. Føltes som noe som bare fløy tvers over magen.


Det er så små og lette greier at det er jaggu ikke lett å legge merke til med mindre man slapper heeeeelt av. Trimester Termin: februar. God tirsdag, fine dere! I dag er jeg uthvilt og kjenner at jeg har så mye energi, det er så deilig!


Sånn ser magen min ut i starten av uke , den blir bare større og større for hver uke , nå har jeg ikke mange ukene igjen heller før hun kommer ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg