fredag 9. juni 2017

Gratis aktiviteter for barn i oslo

Høyt vurderte turer, aktiviteter og utflukter i Oslo. Rask og enkel kjøpsprosess. Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Enkel online bestilling.


Vi anbefaler at du velger ønsket alder ovenfor ved å trykke på en av knappene slik at du får mest mulig relevant informasjon i forhold til den alderen du er på utkikk etter.

Vi utgir også byens største kultur-nyhetsbrev som sendes på epost til 20. Gjennom aktiviteter i og utenfor senteret får barn gode fritidsaktiviteter, samtidig som mor får voksentid. Oslo er gøy for aktive barn ! Aktiviteter som foreldre, tanter, onkler, besteforeldre og venner kan være med på. Oversikt over en mengde aktiviteter i Oslo.


Her finner du en rekke tilbud både innen sport, underholdning, forestillinger og verksted der barna kan få utfoldet sin kreativitet og finne andre barn de kan bli kjent med. Listen er laget etter tips fra vre brukere og.

Her får du en oversikt: Hopp i havet på Sagene for barn fra til 12. Innendørs sklier, trampoliner, ballbinger, hinderløyper, sykkelbane, mm. Det er ikke sikkert vi klarte å finne alle turer og aktiviteter i nærheten av valgt sted. Vi jobber med å gi turene en bedre geografisk plassering. Gratis for voksne, 150kr for barn.


Du kan forsøke å velge turområde eller arrangør i stedet. Tjenesten er gratis å. Selv om aktivitetene er gratis , kan det være greit å kunne komme seg litt rundt i byen. Da kan du reise ubegrenset med trikk, buss og t-bane innenfor sentrum. I helgene kan du ta med to barn gratis.


Barnas Norge er en landsdekkende oversikt over aktiviteter for barn i alderen 0-år. Denne trenger strengt tatt ingen forklaring, for barn elsker å ake. I hele to timer kjørte de opp og ned bakkene med et stort smil om munnen.


Alt i alt, selv om jeg og mor ble stående og hutre litt med kalde føtter, var det absolutt en fin aktivitet for barna. Leter du etter noe å finne på?

Eller vil du kanskje være med på en guidet tur? En annerledes, men morsom aktivitet for barn og familien i Oslo. La det bli fryd og gammen for hele familien når dere tilbringer en heldag i Norges største fornøyelsespark, Tusenfryd. En dag med aktiviteter for barna , med gode spisesteder blir det en god dose kvalitetstid.


Reptilparken er alltid gøy! Ikke ha for mange aktiviteter , to til tre holder for de små føttene. Sørg for å ta jevnlige pauser.


Slottet og ulike museer kan være morsomt for barna å oppleve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg