tirsdag 13. juni 2017

Havrekjeks matprat

Hjemmelagde havrekjeks er både raske og enkle å lage, og de smaker kjempegodt med ost eller syltetøy på. Mange har den også som et fast innslag i julebaksten. Husk å la deigen stå kaldt en god stun gjerne natten over, slik at den blir enklere å kjevle ut.


Havrekjeks matprat

Gylne og søte havrekjeks er godt til tekoppen om kvelden, gjerne med brunost på, eller de kan få bli med i sekken på tur. Denne oppskriften gir sprø, lette havrekjeks. Jeg tror det må være verdens beste havrekjeks. Hjemmelaget havrekjeks er er like godt hele året, men noen må bare ha den til jul. Kilde: Ellen-Christine Lendengen.


Server med god brunost og nykokt kaffe. Havrekjeks Sprø og næringsrike havrekjeks. Smaker godt sammen med syltetøy eller brunost. Trykk på stjernene for å gi din vurdering.


Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om du velger å bruke matprat. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Disse nydelige kjeksene har virkelig fått ben å gå på hjemme hos oss. I alle fall frem til de måtte flytte fra kjøkkenbenken og oppå kjøkkenskapet. Dette er en flott deig og jobbe med slik at kjeksbakingen blir en fryd. Både liten og stor kan kose seg.


Havrekjeks matprat

Enkel porsjon blir to stekebrett og ca. Tips: Smak til med litt revet appelsinskall, biter av mørk sjokolade, hakkede nøtter, hakkede peanøtter, kanel eller kardemumme. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Havreflarn er småkaker som er enkle og raske og lage i julen! Smuldre smøret og fløtemelka i. Oppskrifter til enhver anledning.


Havrekjeks matprat

Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter. Det er mye kjærlighet i god mat! MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kombinasjonen grønn curry, kokosmelk og torsk er nydelig!


Torsken har her også fått selskap av brokkolini og vårløk, men du kan benytte det du har tilgjengelig (se tips nederst). De sunne kjeksene er både enkle og raske å lage: Du bare rører sammen ingrediensene, fordeler blandingen på et stekebrett og smekker dem inn i ovnen. Tyve minutter senere har du nydelige havrekjeks. Mat på Bordet i desember, men da ble jeg ikke fornøyd.


Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg