fredag 9. juni 2017

Alias spill ark

Alias spill ark

Sammenlign priser på Playstation 4. Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Spillet er genialt enkelt og slutter aldri å underholde. Du kan alltid forbedre og utvide ordforrådet ditt.


Alias spill ark

Om Alias Party Forklar ordene som normalt, men se opp for partyfeltene - når du havner på ett av dem, brukes spesielle stiler for å oppnå ekstrapoeng. To nye forklaringskategorier er også blandet inn i spillet! Innholdet er mer fargerikt og utfordrende enn noen av de andre Alias -utgavene!


Det er stor variasjon i ordkortene. Kjøp Alias Junior til en god pris på ark. Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK -butikk. Klassikeren Alias brettspill i engelsk utgave.


Forklar ordene som normalt, men se opp for partyfeltene - når du havner på ett av dem, brukesspesielle stiler for å oppnå ekstrapoeng. Den originale versjonen av Alias spilles på lag, og det første som når mål vinner. Perfekt for spill kvelder for voksne. Ordforklaringsspill for voksne som spilles på tomanns lag.


Spillet går ut på å forklare et ord innenfor visse grenser med hjelp av synonymer, motsetninger og antydninger. For så vidt artig, men det er soleklare begrensninger i forhold til at det kun er ord en skal forklare. En runde fra tid til annen i lystig selskap er det absolutt moro, men ikke nødvendigvis et spill jeg kommer til å spille i hjel. Spillet gav meg mest når jeg spilte med noen jeg kjenner ganske godt. Sjekk utvalget vårt av spill , puslespill og leker på ark.


Legg til i Ønskeliste. Norges største bokhandel. Kjøp bøker, spill , leker, kontorvarer og hjemmeelektronikk på ark. Levering rett hjem eller klikk og hent i din ARK -butikk. Hver spiller trer på seg et pannebånd med et kort i. Så må spilleren i tur forklare hver spiller hvilkenkarakter de har i sitt pannebånd.


Spilleren som kommer lengste i løpet av et gitt antall runder, vinnerspillet! Alle spiller samtidig! Et raskt, ribbeinskilende ordforklaringsspill!


Alias spill ark

Den billigste prisen for Alias Original akkurat nå er 1,-. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. I Alias Party forklarer du ordene som normalt, men se opp for partyfeltene – når du havner på ett av dem, brukes spesielle stiler for å oppnå ekstrapoeng.


Våre kunder mener om Brettspill - Alias (nyeste omtale øverst): Dette er et spill hvor man må være minst spillere, siden man spiller på tomannslag. Et morsomt ordspill hvor det er om å gjøre å gjette flest mulig ord innen en viss tid. Et bra selskapsspill. Hanne, Sokna: Dette er et fantastisk spill som er like moro for barn som for.


Hovedpoenget med Alias er at man skal forklare ord uten å bruke ordet. Man trekker en lapp, og på lappen står ordet konge. Hvis et hold lander på, eller passere et felt med mørk baggrund under en omgang med ”Frit for alle” så behøver holdet ikke at spille ”Frit for alle” den næste omgang. Alias fungerer udmærket som hjælp til at træne og udvikle sine sprogkundskaber.


Alias kan være fint spille også i mindre grupper, gjerne grupper med 4-elever. Den som klarer å gjette begrepet får kortet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg