mandag 5. juni 2017

Sengeteppe barnerom

Shopping på sitt beste! Finn dine favoritter! Kjente merkevarer til gode priser. Alt av Interiør til Barnerommet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Sengeteppe barnerom

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp sengeteppe hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Vakre og elegante sengetepper.


Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet. Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Sengeteppe til enkeltseng og sengeteppe til dobbeltseng. Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen. Tilfør litt farge og lekne detaljer til barnerommene med vårt herlige sengetøy, fargerike pled morsomme leker og inspirerende tilbehør.


Sengeteppe barnerom

Innrede et barnerom ? Kid har gardiner, dyner, sengetøy med mer. Alt du trenger for å skape det perfekte barnerommet. Bestill fra vår nettbutikk i dag!


Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet. Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Vi har et bredt utvalg sengetepper med forskjellig design, farge og materialer. Vi har et stort utvalg sengetepper til både enkeltseng og dobbeltseng.


Sengeteppe barnerom

Velg mellom å dekke til hele sengen, eller brett teppet i fotenden. Romantisk hvitt sengeteppe med stoff som er rynket opp i kvadratisk mønster. I seks forskjellige størrelser fra enkeltseng med fotgavl (140×210) til det største som er til king sizedobbeltseng uten gavl slik at sengeteppet henger ned mot gulvet (280×2cm). Nyheter til barnerom Da vi laget den tradisjonelle SMÅGÖRA -serien, fokuserte vi på sikkerhet.


Derfor er alle overflatene til sprinkelsenga, stellebordet og garderobeskapet giftfrie og alle kanter og hjørner mykt avrundet. Stort utvalg av dameklær for alle. Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Skap magiske barnerom.


Få masse god inspirasjon her. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted.


Med et sengeteppe lager du enkelt en elegant look på soverommet, samtidig som det gir et varmt og koselig inntrykk. Velg i flere ulike materialer, farger og mønster! Alt fra gode senger til smart oppbevaring av barnets leker. Vi har møbler tilpasset for barn i barneformat.


Sengeteppe barnerom

Vi har innredningsdetaljer som myke sengesett, herlige tapeter og koselig belysning som passer både små og store og alle hjemmets rom. Handle trygt på jotex. Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt. Et organisert og robust skap. Et klesskap er så mye mer enn bare et skap og PAX garderobesystem er en ideell løsning for deg som liker orden.


Organiserer du garderoben din etter dine behov, vil du få bedre oversikt over hva du har og bruke mindre tid på å finne det du trenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg