fredag 30. juni 2017

Tilbehør til hjemmelagde fiskekaker

Stort utvalg av Annet tilbehør. Alle varer på lager! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser!

Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. Finn laveste nettpris her.


Fiskekaker er en populær middagsrett i mange hjem, men å finne på nytt tilbehør er ikke alltid like enkelt. Her har vi samlet tre enkle og smakfulle tilbehør som passer perfekt til fiskekaker. Velg fiskekaker som inneholder mest fisk.


Hvis du lager hjemmelagde fiskekaker , inneholder også de ofte mer fisk enn kjøpte. Da kan du også velge å smaksette fiskekaken etter eget ønske.

Du kan for eksempel tilsette hakkede urter og krydder som spennende smakstilsetninger til fiskekakene. Hjemmelagde fiskekaker. Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør og du blir overbevist. Om du velger fiskekaker fra butikken, er utvalget er nå veldig godt.


Men hvorfor lage selv når du kan kjøpe ferdig, tenker du kanskje? Svaret er at den hjemmelagde utgaven inneholder langt mer fisk. I tillegg til å være veldig mye bedre på smak enn industrivariantene.


Også kan du jo selvsagt tilrettelegge for egen, og familiemedlemmenes, gane og preferanser. Tips: Som ekstra tilbehør til er det godt med. Og den kan til og med lages av stort sett all salgs fisk. Så den oppskriften du får her er egentlig en grunnoppskrift som du kan variere i det uendelige og tilsette akkurat den smaken du måtte ønske. Tilbehør til fiskekaker.


Hva du serverer til dine hjemmeblandete og hjemmelagde fiskekaker er en smakssak. Dessuten fins det mye spennende tilbehør – hva med råkostsalat eller burgerbrød med pestodressing? Fiskekaker kan lages av den typen fisk du selv vil, og du kan gjerne blande sammen ulike typer. Se hva du finner på butikken, eller fisker selv, og bland sammen til dine egne hemmelige fiskekaker !

Med nydelig råkost og yoghurtdressing skal det godt gjøres om dette ikke kan bli en gjenganger på din ukemeny. Nordiske fiskekaker : Rens fisk for bein og skinn og kjør til farse i en kvern. Kutt bacon i små biter og fres i en panne sammen med hakket løk.


Bland inn salt i fiskefarsen. Rør sammen i kjøkkenmaskin med en elte krok. Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt, og er en ypperlig måte å servere fisk på.


Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap. Pass på at alle ingrediensene er kalde. Skjær fisken i biter. Mal én gang på kvern eller i en foodprocessor, bruk da momentbryteren, slik at fisken ikke hakkes for fint. Tilsett potetmel, melk, krydder og finsnittet gressløk.


Form til kaker og stek i nøytral olje tilsatt litt smør. Hei hopp oppskrift-onsdag! Jeg nevnte jo i forrige uke at jeg elsker de hjemmelagde fiskekakene i ferskvaredisken til Meny, så hvorfor ikke lage dem selv?


Det er så enkelt og resultatet blir mye bedre om du varmer fisken du skal bruke på forhånd. Det er lettvint å kjøpe med fiskekaker fra butikken, men lager du det selv smaker de mye bedre og du vet faktisk hva de inneholder. Det er en mye høyere andel fisk og ingen rare tilsetningstoffer tilsatt fra fabrikken. Med kokte poteter i tillegg, og smeltet smør med hakket dill eller gressløk.


Ekstra godt nå på sensommeren med ny norsk kålrabi og norske nypoteter. Gjerne en sitronbåt også på tallerkenen til å skvise over fiskekakene. Fiskekaker og annen fiskemat er lettere å lage enn mange tror, og du verden så stor forskjell det er på smaken på nylaget og hjemmelaget og den som er beregnet på lang oppbevaring. Fiskekaker er nemlig et svært takknemlig produkt å servere til middag, fordi du med forskjellig tilbehør har utrolig mange variasjonsmuligheter. Fiskekaker er sunn, god og enkel hverdagsmiddag, bekrefter klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør.


Hvordan få barna til å spise mer fisk? Velg mellom en helt tradisjonell fiskekakemiddag med grove seikaker servert med smørsurret løk, kokte poteter og dampede grønnsaker â eller trå til med noe litt nytt i form av fiskefrikadeller i pitabrød med hvitløkdressing. Hos oss er fiskekaker hurtigmat de dagene vi virkelig ikke har tid til å tenke eller lage middag.


Da blir det fiskekaker med pottmos og hermetiske erter. Maten klar på under minutter og jeg kan hjelpe ungene å skifte samtidig. Det er viktig at fisken er kal det bedrer bindeevnen til fiskekjøttet.


Denne artikkelen er over ett år gammel,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg