tirsdag 27. juni 2017

Gratis tusenfryd billetter 2019

Bestill flyreiser på nett. Se lavpris-, direkte- og internasjonale flyreiser nå! Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Dag billett – forhåndskjøpt sammen med Humørbilletter er kr 13- pr.


Pris ved kjøp i parken er kr 15- pr. Ordinær pris er kr 48- i høysesong (inkl. inngang og kjøring i attraksjoner unntatt SkyCoaster).

Dette er ren svindel. Man får ikke fem gratis billetter verken til Tusenfryd eller Kongeparken. Du trenger ingen printer, du kan få billetten på SMS!


Hvis du har en rabatt kode, skriv den inn i feltet under. Det er tydeligvis mange som får meldinger med budskapet Tusenfryd gir bort gratis billetter til 5familier. Disse er IKKE fra TusenFryd. Så bare slett de og ikke klikk på lenkene.


Alle kampanjer og tilbud fra TusenFryd blir postet i våre offisielle kanaler. MERK: Påmeldingen til Tusenfryd stenger tirsdag 27.

Korpset vil kun bestille og betale for billetter til de som melder seg på innen fristen. Etter påmeldingsfristen må billett kjøpes på egenhånd. Barn under 95cm får GRATIS inngang. Se alle gyldige Tusenfryd rabattkoder og tilbud i januar.


Få rabatt på billetter. Få e-post med en gang om nye rabattkoder og tilbud fra Tusenfryd. Derfor er det bare smart og viktig å betale minst mulig for moroa. Sjekk tipsene mine! Billetten er kun gyldig for bruk på en valgfri ordinær åpningsdag i april, mai og juni.


Rabatten beregnes ut fra lukepris fra kr 469–489. Tilbudet gjelder ved kjøp av inntil seks billetter og kan ikke kombineres med andre tilbud. Alle sesongkort hos TusenFryd er personlige. Det vil si at ett kort tilhører kun en person og kan kun brukes av denne personen.


Navnet til eieren skrives på baksiden av kortet, i tillegg blir det tatt bilde av eieren som dukker opp i skanningen når du går inn i parken. Velkommen til TusenFryd , Norges største fornøyelsespark. En frydelfull opplevelse for liten og stor.


Spar penger ved å kjøpe billetten din online. I flere dager har det som kan se ut som en Tusenfryd -kampanje lokket med gratisbilletter. Spennende Halloween-opplevelser for alle aldre, både tøffe og mindre tøffe.

Usbl har et mangeårig samarbeid med TusenFryd og hver sesong får medlemmer kjøpt billetter til en svært god medlemspris. TusenFryd er Norges største fornøyelsespark som ligger på Vinterbo i ÅS kommune, minutter fra Oslo. Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark med berg-og dalbaner, spøkelseshus og tømmerrenne. Også de over koser seg på Tusenfryd og for senioer koster inngangen kun 209kr.


Gratis billetter til tusenfryd ? Som OBOS-medlem får du gode rabatter på alt fra kultur til interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg