onsdag 14. juni 2017

Romantisk hotell amsterdam

Reserver ditt Hotell i Amsterdam online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Book romantiske turer og aktiviteter for par online!


Romantiske hotell i AmsterdaSe anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på hotell i Amsterdam , Nederland på Tripadvisor.

Beste pris garantert. Amsterdam har mye mer å by enn bare coffee-shops og Red light district! Her bør du bo når du skal på romantisk ferie i Amsterdam Er du på utkikk etter et romantisk hotell i Amsterdam ? Bruk søkefunksjonen til å velge det som passer best. Bruk kartet til å finne et hotell i nærheten av de mest romantiske gatene og områdene i Amsterdam.


Tulipan- og kanalbyen Amsterdam er perfekt for turtelduer. Restauranter, fortauskaféer, shopping, museum i verdensklasse og unike båtturer i byens nett av trange kanaler skaper en romantisk storbyramme du knapt finner maken til. Skal du først nyte en helg med kjæresten, er Hotel Estheréa en sikker vinner.

Søk etter hoteller i Amsterdam sentrum på Expedia. Romantisk hotell med en koselig og varm følelse i Amsterdam ! Er dere på jakt etter en romantisk weekend i Amsterdam ? Vi har romantiske pakker og hoteller som gjør deg og din kjære litt lykkeligere. Vi tipser gjerne om romantiske reisemål for deres ferie. Enten man er nyforelsket eller bare ute etter litt ekstra romantikk i hverdagen, kan en tur til Amsterdam være nettopp det man trenger.


Byen har alt man trenger for en flott opplevelse i kjærlighetens navn. Alt fra romantiske hoteller nede ved kanalene til små romantisk restauranter med levende lys under stjernehimmelen. Waldorf Astoria Amsterdam , Ambassade Hotel og Hotel Twenty Seven har fått gode anmeldelser fra reisende som ønsket et romantisk hotell i Amsterdam. Om du ikke har noe imot å ta kollektiv eller taxi inn til sentrum på minutter, er dette hotellet for deg.


Dette er et hyggelig boutiquehotell med et kult musikk-konsept. Flott hotell midt i sentrum med kort gangavstand til det meste. Les mer om hotellet her. Vil du se hvor hotellet ligger? Bruk bykartet vårt til å finne hotell i Amsterdam sentrum i Amsterdam.


Ingen bookinggebyrer.

Gratis avbestilling! Finn Billige Hotell Amsterdam. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Her finner du romantiske restauranter, vakre byggninger og endeløse kanaler som snirkler seg gjennom byen. Dette hotellet ligger ved siden av Domkirkeparken, minutters gange fra Fredrikstad stasjon, byens hovedgate og Gamlebyen.


Hotellet har gratis Wi-Fi og en restaurant med bar på stedet. Letar du hotell nära Amsterdam ? Genom HotelSpecials kan du enkelt hittar ett perfekt hotell för en kärleksweekend som inkluderar middag, jacuzzi, bubbelbad eller annat som gör dig lite mer populär hos din bättre hälft. Ett tips till alla hjärtans dag är att boka en romantisk hotellweekend eller helg så har du ditt på det torra sen. Dette hotellet stiller i en rimeligere prisklasse enn hotellene ovenfor, men er like fullt et godt overnattingsalternativ. Hotellet er plassert midt i kjernen av Amsterdam , og gir deg kort avstand til Amsterdams beste uteliv, samt alle de kjente museene.


Hotellrommene er utstyrt med gratis internett, strykejern, klokkeradio og deilige senger. Hotel Casa Amsterdam 5-stjerners Dette overnattingsstedet har ikke fått noen offisiell rangering av turistnemnda i Nederland. For å gjøre vurderingen lettere for kundene våre har vi oppgitt en rangering basert på rangeringssystemet vårt. En romantisk weekendtur til en stemningsfull storby er et kjærkomment pusterom og gir dere god tid til hverandre. Se våre forslag på weekendtur til klassiske og romantiske storbyer, og andre byer som er vel så romantiske – men langt billigere å reise til.


Hvis du trenger en romantisk weekend i Sverige har du funnet det riktige sted. Fly hverdagen og ha tid til hverandre. Vi har laget romantiske pakker sammen med våre hoteller som lar deg bryr seg om hverandre på hotell i Sverige. Ta helt fri fra alt annet. Nyt det gode liv, god mat og ro for hverandre i unike omgivelser.


Uansett hvor ferden går blir du tatt imot med varme og vennlighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg