fredag 2. juni 2017

Lavpriskurven

Mottok mangelfull kasse for uker siden. Lavpriskurven strekker seg langt for. Billig overskuddsmat fra flere leverandører både på nett og. Reviews Jeg skulle ønske det var mer varer og tilbud i nettbutikken. Litt stusselig utvalg i. Havaristen supermarked for havarerte varepartier og overskuddspartier.


Lavpriskurven

Nettbutikken bruker betalingsløsningen Netaxept levert av NETS som følger alle nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder for behandling av sensitive data. Butikk og nettside som selger overskuddsvarer fra grossister og leverandører. For mer informasjon, se lavpriskurven. Vi kjøper opp overskuddspartier fra forskjellige leverandører samt grossister og selger dette med sterkt reduserte priser til kundene.


De søker nå en kjøper til å overta og videreutvikle konseptet. VERDiMAT er en matvaregrossist som har som mål å bidra til mindre matsvinn gjennom samarbeid med produsent, grossist og kunde. Vi gir alle aktører innen dagligvare og storhusholdning lik tilgang til billig overskuddsmat, uansett størrelse.


Få alle matvarene ferdig pakket på et sted i nærheten eller levert til døren. Spar tid og penger! Nettside som selger overskuddsvarer fra grossister og leverandører. Enkle og rutinemessige innkjøp av mat, kontorartikler og gaver.


Oversikt over lavpriskurven på gjerrigknark. Noen steder i landet finnes butikker som selger overskuddsvarer og varer med kort holdbarhet. Butikken gikk i minus – med et resultat før skatt på minus 121. Det er konkurranse, men jeg vil ikke si at den er så hard. Det er noen som har prøvd seg, men de har ikke lykkes.


Da vi før jul ba leserne nominere sin favoritt, strømmet det på med forslag. Kanskje finner du din favoritt på listen vi nå trykker. Kjøp billig müsli, knekkebrød og pålegg samtidig som du minsker matsvinnet! Matsmart leverer over hele Norge. Bra for deg og bra for miljøet.


Som nevnt innledningsvis er matvarehandelen på nett fortsatt en liten del av den samlededagligvarehandelen, men ting utvikler seg raskt. Den siste tiden har vi også fått flere aktører som satser på mat som holder på å gå ut på dato eller på annen måte er litt annerledes. Blant aktørene finner vi Holdbart. Kurvene har toppaktuelle basisprodukter av premium kvalitet Innhold varieres etter sesongene.


All ris og ros er for oss gull verdt 3. Jobbfruktavdelingen vår på Vestad! Bestill jobbfrukt Alt det gode i en kurv! Hold konsentrasjonen og helse oppe ved å abonnere på frisk jobbfrukt – det gir positive ringvirkninger for den enkelte og hele bedriften.


Vi har bestemt oss for å pause siden i Norge på ubestemt tid og vil gi en stor takk til deg som har handlet hos oss og dermed bidratt til å minske matsvinnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg