mandag 19. juni 2017

Hvilken organisasjon skal jeg støtte

Kan NAV nekte å gi penger fordi du går på skole? Hvordan kan jeg få mamma til å gi meg penger på kantinekortet? Kan man gi bort så mye penger man vil til hvem som.


Hvilke organisasjoner kan jeg reise med for frivillig arbeid? Hvilken veldedig organisasjon skal jeg gi penger til? Spørsmål om å starte organisasjon og bedrift.

Er den noen aldresgrense for å jobbe frivillig? Hvert år skal alle hendelser og transaksjoner samles i aksjonærregisteroppgaven som leveres til skatteetatens aksjonærregister Bransjer med egne regler Frivillige og ideelle organisasjoner , petroleumsindustri, jordbruk-, skogbruk og fiske mm. Håper noen kan hjelpe meg med å lande på hvilken veldedig organisasjon jeg skal støtte i denne forbindelse. Hvor mye gir du i støtte til organisasjoner ? Rund dag, ønske er pengestøtte til en.


Hvorfor være fagorganisert - hvorfor skal jeg organisere meg? Hva er en fagorganisasjon? Det er mange gode grunner til at du skal organisere deg, og hvorfor du skal velge NITO.


Har i lengre tid tenkt på å gi et månedlig beløp til en veldedig organisasjon , men klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken organisasjon jeg skal gi til.

Sitter med inntrykk av at mye av pengene forsvinner bort i administrasjon, lønn og i noen tilfeller korrupsjon. I Norge finnes det mange frivillige organisasjoner , som jobber for at barn og unge skal ha en meningsfylt og trygg hverdag i sitt lokalmiljø. Du kan være Den ene samarbeider med en rekke frivillige organisasjoner , fagmiljøer, og ressurspersoner for å styrke satsningen rettet mot barn og unge i Norge.


Vi oppfordrer alle til å engasjere seg i en miljøorganisasjon! Her kan du møte andre interesserte, samt holde deg oppdatert på hva som skjer på området. Du kan søke om støtte til nesten hva du vil – så lenge det er en aktivitet i nærheten av der du bor. Frifond musikk gir støtte til ban kor og sanggrupper over hele landet.


Frifond teater gir støtte til teater, laiv, nysirkus og revy. Frifond barn og unge gir støtte til prosjekter for, med og av barn og unge selv. Klima- og miljødepartementet gir ulike former for støtte til tiltak som blir satt i verk av organisasjoner. På departementets hjemmeside finner du lenke til aktuelle tilskudd.


Etter at statsbudsjettet er lagt fram i oktober, utlyses midler for det neste budsjettåret. Type foreninger du ikke får noe igjen for (ikke fotballklubb, men eks redd barna, Nordmarkas venner, FOD osv). Til ledelsen: Utarbeid en plan for arbeidsplassen om hva som skal gjøres om en medarbeider mister en av sine nærmeste. Det sikrer at oppfølging ikke svikter. Ha minimum ett år som en tidfestet omsorgsperiode.


Min mor har rund dag og skal feire det med mange gjester. Hun ønsker ingen gave til seg selv, men ønsker at vi gir en støtte til en organisasjon. Regnskapet skal kunne sammenlignes med budsjettet i søknaden.

Med organisasjoner siktes det til alle slags bedrifter som produserer en vare eller tjeneste. Søknadens form og innhold. For at en organisasjon skal fungere, å kunne levere den varen eller tjenesten den har å tilby er kommunikasjon en del av prosessen.


Informasjon, beslutninger, tilbakemeldinger osv er alle deler av virksomheten i organisasjoner. Frivillighet Norge, og er støttet av Helse- og omsorgsdepartementet, Kulturdepartementet, Oslo Kommune, Gjensidigestiftelsen og Sparebankstiftelsen DNB.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg