fredag 16. juni 2017

Genser strikket ovenfra og ned oppskrift barn

Emblagenseren er en lekker genser med vinterinspirert mønster. Rundt bærestykke er utrolig fint til barn som gjerne har smale skuldre – og at den strikkes ovenfra og ned åpner for å prøve på underveis, og kunne justere så bol og ermer får den helt riktige lengden. Størrelse S - XXXL. Følg lenken nedenfor for å gå til oppskriften. En tidløs genser i vakkert og delikat garn kan man gjerne investere noen strikketimer i. Denne kommer du til å bruke i årevis.


Genser strikket ovenfra og ned oppskrift barn

Strikkes ovenfra og ned med raglanøkning med pene detaljer. Samme teknikk gjelder hvis man velger å strikke en jakke ovenfra og ned. Da strikker man frem og tilbake på rundpinne fra midt foran (merket bak behøves ikke). La oss sette igang.


Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Om du vil strikke ovenfra og ned eller nedefra og opp avgjør du selv. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt.


Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. De fleste er gratis. Driftwooden din ble kjempefin!


Jeg har registrert det samme som deg, at de fleste ovenfraogned-oppskriftene har veldig smale ermer. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! Enkeltoppskrift Nr. Basic raglangenser til barn , strikket ovenfra og ned i Tynn Merinoull håndfarget og Tynn Silk Mohair Det finnes rettelse på garnmengden, se garntabell under.


En nydelig genser med det effektfulle løvfallmønsteret mitt på forsiden. Genseren strikkes ovenfra og ned , uten montering og kan gjerne lages lengre bak. Basic Raglangenser til barn , strikket ovenfra og ned i Tynn Merinoull håndfarget og Tynn Silk Mohair. Skog genser til barn ( inkl. oppskrift til dame) kr 500. Jeg begynte å strikke for litt over år siden.


Da fantes det nesten ingen oppskrifter hvor man strikket gensere, jakker, kjoler osv ovenfra og ned. Jeg har egentlig ikke vært noen fan, da jeg liker fellinger på slutten av et plagg. Da føler jeg at jeg nærmer meg slutten – fremfor å ha alle maskene igjen til slutt.


Vi gir deg oppskrifter på Gullgutten-jakke og Danseskjørt. Genser med bølgemønster, strikket ovenfra og ned. Oppskrift på Gullgutten-jakke. Dette er enkle, klassiske og fine jakker som passer til alt.


Slike jakker er uunnværlige i våre barns klesskuffer. Jenteversjonen har bare tre knapper øverst og blir veldig søt og feminin. Jakken blir strikket ovenfra og ned , noe som gjør det.


Jeg elsker ovenfra og ned -strikk. I hovedsak fordi justeringsmulighetene er så store, både med tanke på å bruke restegarn uten å være redd for å gå tom, endre designet, strikke ekstra lengde hvis det plutselig ble en overvintrer (kanskje heller oversomrer?) og ikke minst prøves på underveis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg