mandag 5. oktober 2015

Når kommer skatteoppgjøret 2018

Logg inn og sjekk tallene her. Alt sendes elektronisk. Du får inntektsfradrag (tidl. kalt skattefradrag) for gaver du gir til oss. Det er fradrag for det du gir mellom kr. Vi varsler deg når skatteoppgjøret ditt er klart.


Elektroniske brukere får varsel om at skatteoppgjøret er tilgjengelig via e-post eller SMS. Vi kan dessverre ikke gi deg en konkret dato for når du får oppgjøret ditt, verken på skattekontoret, per telefon eller per chat. Tilgodebeløp - få igjen penger. Utbetalingsdato, endre kontonummer.


Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Når får jeg skattepenger? Få vårt nyhetsbrev levert på epost. Skattemelding (selvangivelsen).


Du skal ha mottatt oppgavene rapportert via tredjepartsopplysninger. Svaret på disse spørsmålene, og mange flere, får du her. Har du penger til gode, utbetales disse innen tre uker etter den datoen som står øverst i høyre hjørne på skatteoppgjøret ditt. Hvis du får restskatt må den betales uker etter du mottok skatteoppgjøret , men tidligst 20. Det vil si at dersom du mottar skatteoppgjøret 27.


Nå kommer skattelistene. Dette er kanskje det spørsmålet som flest lurer på i forbindelse med skattepenger. De aller fleste varsles elektronisk om skatteoppgjøret sitt 20. Da ligger melding om oppgjøret klar i innboksen.


Når kommer skatteoppgjøret 2018

Har du krysset av for elektronisk oppgjør får du beskjed per epost, mens de som har reservert seg får skatteoppgjøret i vanlig post. Men når kommer skattepengene inn på konto? Varsel kommer på e-post eller sms.


De fleste vil varsles elektronisk om skatteoppgjøret mellom 22. Onsdag morgen klokka 07. Beregningen er basert på opplysninger som var registrert på deg per 31. Dersom du ikke lever skattemeldingen innen fristen vil du få et brev med varsel om tvangsmulkt sammen med en ny frist for å unngå at tvangsmulkten begynner å løpe.


Hvis du med sikkerhet vet at du kommer til å få restskatt, er det alltid et godt tips å betale det du tror du er skyldig innen 31. Du må nemlig betale prosent i rente fra og med 1. I verste fall må du vente til oktober før du får det. Derfor er det spesielt fem ting du må passe på når du skal føre skattemeldingen, slik at også du kan sove godt om natten når skatteoppgjøret kommer. Av Ole Kristian Tjernæs Tirsdag 26.


Ektefeller får ikke skatteoppgjøret sitt før begges skattemeldinger er ferdig. MILLIARDER: Omtrent mill. Dette er de viktigste datoene for når du får skatteoppgjøret ditt. Trykk på lenken og voila - opp kommer beløpet du vil få utbetalt.


SKATTEPENGER TORSDAG: Åtte av ti lønntagere og pensjonister får skatteoppgjøret i første pulje denne uken. For aksjeselskap kommer skattepengene først helt til slutt, den 25. Nå forvinner dog den muligheten med skattereformen. Trygdeavgiften påvirkes ikke av inntektsfradrag.


Kommer man over grensen for toppskatt så er heller ikke dette noe som påvirkes av inntektsfradrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg