mandag 19. oktober 2015

Hva er pergotime

Synes Torhild forklarte kort og greit hva pergotime er. Selv er jeg nå midt i andre kuren med pergo. Har brukt dem nå i tre dager, og har kun to dager igjen. På meg virker de slik at jeg griner av det meste. Er det ok å ta ganger på rad med Pergotime ? Hva gjør jeg hvis jeg ikke får mens etter første behandling med Pergotime og ikke er gravid.


Pergo eller Pergotime som det heter, er det hormonsuppreserende middel som blir skrevet ut til kvinner som ikke har eggløsning på egenhånd. Hva slags dag fikk du EL etter pergotime ? Det er for å unngå overstimulering av eggstokkene (som gir økt risiko for flerlingsgraviditet og cystedannelse i eggstokkene), og man begynner også med en lav dosering. Det er ikke alltid at Pergotime kan fremkalle eggløsning, hos ca av kvinnene lykkes det ikke. Det er godt mulig, for fruktbarheten går kraftig ned etter års alder. Vi prøvde lenge på vår lille spire før jeg ble gravid.


Fikk til slutt time hos gyn. Meta-analyser er studier der de finner relevante forsøk som er gjort, og sammenfatter hva summen av alle disse forsøkene viser. Det jeg finner, er at ved uforklarlig manglende eggløsning har ikke Pergotime vist sikkert at det gir flere levende fødte barn enn ved ingen behandling.


Bli med i samtalen. Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere. Logg inn for å poste med kontoen din, om du allerede er medlem. Når du ser svarene her, Tassa, så må du huske på at mange ofte ikke havner her på forum før de er klarert for assistert befruktning som ivf eller icsi.


Ja, det kan være bivirkninger, men det er ikke likt for alle, og det er svært mange som har lykkes med Pergotime ! Jeg skal snart starte med min første Pergotime (enkel) og ønsker derfor å høre andres erfaringer eller andre som er i samme situasjon! Jeg går på provera nå, for å få mensen (ferdig med kuren på lørdag). I tillegg tar jeg Metformin (pga PCOS).


Uansett hvilken smak du har, garanterer Pergo-merket et vakkert gulv som er lett å legge og vedlikeholde, og som er slitesterkt nok til å takle hverdagens utfordringer. Slik at det vil ta seg pent ut selv etter flere års bruk. Hei, jeg bare lurte på hvordan pergotime brukes- og hvordan det virker? Hvis det ikke har effekt er det dumt å bruke det måned etter måned.


Har noen av Dere kvinner erfaring med Pergotime som da altså er ett middel for å stimulere eggløsning. Mitt råd er å prøve det hvis du vil bli gravi og se hvordan dette foreløper. Fungerer det ikke spesielt bra eller du får bivirkninger kan du jo kontakte legen igjen.


Burde ikke denne diskusjonen vært på helse-debatten? Dette er som kjent et forum for hets mot kvinner, og jeg ikke helt hvordan Pergotime relaterer til det. Det er kun de med eggløsningsforstyrrelser som skal bruke dette medikamentet, det for mye risiko og bivirkninger med pergotime til at det bør brukes uten at en har fertilitetsproblemer og med nøye oppfølging av gynokolog som kan ta jevnlig innvendig UL.


Jeg spør for en venninne av meg, hvis mann har fått resept på Pergotime (han har dårlig sædkvalitet). Jeg forstår det er ulik praksis på hva legene uttaler, han jeg går til sa at jeg kunne bruke opp reseptene mine (altså ganger til), for var man ikke gravid på 8-ganger med pergotime så var sjangsen liten. Jeg har ikke hatt pausemnd mellom to kurer. Kvalme kan forekomme f. Du bør aldri bruke informasjon fra Internett, inkludert , som eneste kilde til avgjørelser eller tiltak i helsemessige spørsmål.


Ved legemiddelspørsmål bør du rådspørre apotek eller lege, ved helsespørsmål relevant autorisert helsepersonell, og ved dyresykdom bør du rådspørre veterinær. Clomifene is a long-acting ER ligan with a nuclear retention of greater than hours. Even though clomifene has some estrogenic effect, the antiestrogenic property is believed to be the primary source for stimulating ovulation.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg